Zakaj je supermanekenka Bella Hadid jokala na kar dveh modnih revijah?

Kaj je manekenko spravilo v jok?

Bella Hadid ima trenutno zmagovalno sezono – nastopa skorajda v vsaki drugi oglaševalski kampaniji in se dan za dnem sprehaja na modnih revijah največjih modnih oblikovalcev. Kljub njenemu uspehu pa si manekenka ni dopustila, da bi ji uspeh stopil v glavo. Bello so nedavno med sprehodom po modni pisti prevzela čustva na kar dveh modnih revijah – Prabal Gurung in Oscar de la Renta.

Modna revija Prabal Gurung preteklo nedeljo je bila že sama po sebi nabita s čustvi, saj je bil finalni sprehod zelo ganljiv in feministično obarvan. Manekenke so se sprehodile oblečene v majice, na katerih so bili zapisani močni politični slogani, kot je na primer “The Future is Female” (“Prihodnost je ženska”), ki jo je nosila Hadidova, “I Am an Immigrant” (“Jaz sem priseljenka”) in “This Is What a Feminist Looks Like” (“Tako izgleda feministka”).

“Odšla sem na modno pisto, se sprehodila in tik pred finalom, ko je bil Prabal namenjen na modno pisto, sem ga videla s solznimi očmi in še sama začela jokati, ker je bil tako lep in čustven šov,” je Bella povedala Fashionisti. “Vsi v občinstvu so jokali med finalnim sprehodom; bilo je res zelo, zelo mogočno in resnično sem ponosna na njega. Neverjetno je bilo.”

Naslednji dan pa je imela Bella še en montumentalen sprehod po modni pisti, ko je zaključevala modno revijo Oscar de la Renta. Manekenka je razkrila, da je postala sentimentalna tudi na tej modni reviji.

“Mislim, dobesedno, spet sem jokala! Ne vem, ali je samo zelo emocionalen teden, ampak ta šov je bil zame že od nekdaj nekaj zelo posebnega. To je tako ikonična znamka in vedno sem se zgledovala po modnih oblikovalcih. Jokala sem že, ko sem bila izbrana za šov, ko pa sem izvedela, da bom celo zaključila modno revijo, sem za nekaj trenutkov ostala brez besed,” je razkrila.

“[Ta obleka] je bila tako lepa, ko sem jo prvič oblekla, bilo je tako neverjetno,” je dodala manekenka.

Preveri, česa do zdaj zagotovo še nisi vedela o sestrah Gigi in Belli Hadid!