Zakaj morajo v šoli Kanyeja Westa podpisati pogodbo o nerazkritju podatkov

Ali želi Kanye West kaj prikriti javnosti?

Oboževalci Kanyeja se sprašujejo, kaj se dogaja na akademiji Donda Academy, novi zasebni šoli, ki jo je ustanovil raper.

Pred kratkim se je začelo šolsko leto in menda je v krščansko pripravljalno šolo, ki se nahaja v Simi Valleyju v Kaliforniji, vpisanih okoli 100 otrok.

Revija Rolling Stone je ponudila nekaj vpogleda v dogajanje v šoli, čeprav ni veliko znanega. Razkrito je bilo, da so starši učencev morali podpisati pogodbe o nerazkritju podatkov, ki so bile opisane kot “neformalni sporazum”.

Kanyejev sodelavec Malik Yusef je razkril, da raper načrtuje razširitev šole po vsej državi v naslednjih petih letih ter o starših, ki se odločijo otroke poslati v Kanyejevo šolo.

“Ljudje se zaradi občutka zasebnosti odločijo pripeljati svoje otroke na akademijo Donda,” je povedal. “Občutek skrbi, občutek zaskrbljenosti, občutek ljubezni, zdravo okolje in okolje bogastva, učno okolje in osredotočenost na Boga.”

Preberi si tudi:
Kris Jenner in Kim Kardashian

Bivši partner Kim Kardashian trdi, da je Kris Jenner lažnivka

Kris Jenner je bila nedavno gostja v oddaji The Late Late Show with James Corden in v njej privolila, da jo priklopijo na detektor laži in zastavijo nekaj…