Bivši partner Kim Kardashian trdi, da je Kris Jenner lažnivka

Kris Jenner je bila nedavno gostja v oddaji The Late Late Show with James Corden in v njej privolila, da jo priklopijo na detektor laži in zastavijo nekaj vprašanj.

Preberi si tudi:
Kris Jenner

Kris Jenner na detektorju laži: O Kiminem posnetku, najljubši hčeri,…

Kris Jenner je na vročem stolu! V četrtek zvečer (8. septembra) sta bili 66-letna resničnostna zvezdnica in njena najmlajša hči Kylie Jenner gostji v oddaji The Late Late…

Eno izmed vprašanj je bilo tudi, ali je pomagala svoji hčeri Kim Kardashian lansirati posnetek za odrasle, na kar je odgovorila z “ne” in odgovor naj bi bil resničen.

S tem pa se nikakor ne strinja nekdanji Kimin partner Ray J, ki je s Kim posnel ta video za odrasle in ne le to, posnela naj bi kar tri videe za odrasle, dva v Cabu in enega v Santa Barbari, Kris pa je nato izbrala tistega, na katerem je Kim izgledala najbolje.

Glede pogodbe z Vivid je Ray J tudi povedal, da je Kim pisala v razdelek, kjer so opisani trije posnetki, in trdi, da je to njen rokopis.

V skladu s kalifornijsko zakonodajo mora oseba, katere podoba je prikazana v takšnem videoposnetku, dati sama podpis ali prek agenta, da ima distributer trden pravni položaj.

Ray pravi, da sta s Kim sklenila dogovor z Vividom za vnaprejšnje plačilo 400.000 dolarjev in 12,5% od dobička za vsakega od njiju.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian

Povsem nerazpoznavna Kim Kardashian pokazala zadnjico!

Kim Kardashian razgreva internet s fotografijo naslovnice revije Interview “American Dream” za september 2022, na kateri razkazuje svojo golo zadnjico. Nove fotografije, na katerih ima Kim povsem pobeljene…