Koncerte na ALEJI SKY bo danes strnil legendarni Aleksander Mežek

V najboljše novo nakupovalno središče ALEJO nocoj ob 20. uri prihaja legenda slovenske glasbe Aleksander Mežek. Le kdo ne pozna legendarne pesmi Johna Denverja Country Road ali po Mežkovo, Siva pot? Po vrnitvi iz Velike Britanije se pogosteje pojavlja na slovenskih glasbenih odrih, na ALEJI SKY pa mu bo družbo delal gost Gregor Strasbergar. Brezplačne vstopnice za prepustitev Mežkovim čutnim ritmom lahko prevzamete na info točki nakupovalnega središča. Koncert je bil na danes prestavljen zaradi slabega vremena.

S današnjim dogodkom ALEJA zaokrožuje poletno dogajanje. Poletne četrtkove večere so do sedaj s svojimi nastopi popestrili številni slovenski glasbeniki, ki so navdušeni nad edinstvenim prizoriščem na ALEJI SKY in izredno hvaležno publiko. ALEJA je gostila številna znana imena: Nipkeja, Alenko Godec, Mirkota in Markota iz skupine Avtomobili, Guštija, Kokosye, Manco in Domna, Jureta Lesarja, Martino in Domna, EMKEJa in Bepop Al Fresco. ALEJA pa poleg glasbenih presenečenj vedno znova ponudi filmske premiere, saj so v kinu pod zvezdami vsako sredo predvajali filmske uspešnice, med drugim Minioni: Grujev vzpon, DC ligo super-ljubljenčkov, Top Gun: Maverick, Hiter kot strel, Elvis, Thor: Ljubezen in grom ter Črni telefon.

To sredo lahko na ALEJI SKY spremljate obračun med Slovenijo in Poljsko (Foto: Sašo Radej)
To sredo lahko na ALEJI SKY spremljate obračun med Slovenijo in Poljsko (Foto: Sašo Radej)

V ALEJI pa veje tudi zmagovita navijaška evforija. Vse do nedelje, 18. septembra, lahko na ALEJI SKY navijate za našo košarkarsko ekipo. Oglejte si predvajanje tekem evropskega prvenstva in spodbujajte naše fante na poti do zmage. Pridružite se jim to sredo ob 20.30 na ALEJI SKY in na ves glas navijajte za naše legendarne košarkaše v obračunu s Poljsko. Dogajanje bo spremljal pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje, ki pripomorejo k zmagi. V osrednjem prostoru nakupovalnega središča si še vedno lahko ogledate tudi zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.

Na ALEJI SKY je pestro (Foto: Sašo Radej)
Na ALEJI SKY je pestro (Foto: Sašo Radej)