Zakaj Nicku Cannonu ni potrebno plačevati preživnine za vse svoje otroke

Nick Cannon ima trenutno 12 otrok z več različnimi ženskami, vendar pa mu ni potrebno plačevati alimentov za vseh 12 otrok.

Bre Tiesi, ki je julija 2022 povila sina Legendaryja, le nekaj tednov kasneje pa se pridružila igralski zasedbi Selling Sunset za šesto sezono, ki se predvaja na Netflixu, je v eni od epizod delila nekaj vpogleda v svoj odnos z Nickom.

V sedmi epizodi Bre pije pijačo s soigralko Amanzo Smith, ki Bre vpraša, ali je res, da nekomu po 10-ih otrocih ni treba plačevati preživnine.

“To je res,” odgovarja Bre. “To deluje tako, da po 10. lahko sodišče v bistvu reče, da si ne more privoščiti plačevanja preživnine. Ali ker je to, kar je, bi lahko rekli: ‘Vemo, da si lahko privoščite X znesek za vsako gospodinjstvo.'”

V spovednici nato Amanza pove: “To verjetno veliko pojasni. Tudi jaz bi nadaljevala.”

Kasneje v njunem pogovoru Bre poudari, da se ne zanaša na Nicka, da bo finančno poskrbel zanjo ali njunega sina.

“Skrbim zase,” pravi Bre. “Če moj sin kaj potrebuje ali če potrebujeva, ga prosim, to je vse, kar moram storiti. Vem, da je dober oče, ampak me Nick ne preživlja, Nick ni razlog, da sem tukaj, kjer sem.”

V spovednici Bre doda: “Vsekakor si prizadevam biti najboljša v vsem, do te mere, da se spravljam ob živce, vendar sem trdo garala, da sem, kjer sem. Vse to sem naredila sama, seveda pa mi je sin še večja motivacija. Želim, da vse dobi od mene. Ne od mojega partnerja.”

Preberi si tudi:
Justin Bieber, Hailey Bieber - Modna.si

Hailey Bieber prvič o tem, zakaj se boji imeti otroka z Justinom Bieberjem

Hailey Bieber je v odkritem pogovoru z The Sunday Times spregovorila o marsičem, med drugim pa tudi o tem, zakaj se boji imeti otroka s svojim možem Justinom…