Zakaj se Leonardo DiCaprio boji zveze z žensko, ki je starejša od 25 let

Različni rojstni dnevi imajo različne mejnike. Ko dopolniš 11 let, si uradno najstnik/-ica. Ko dopolinš 18 let, imaš pravico voliti. Ko ženska dopolni 25 let, se očitno tako postara, da ne more biti več partnerka Leonarda DiCapria. Vsaj tako izgleda, glede na ljubezensko pretekost igralca.

Leonardovo razmerje s Camilo Morrone naj bi se začelo, ko je imela 20 let (čeprav sta se poznala že desetletje prej preko njenega takratnega očima Al Pacina). Njuno razperje pa je razpadlo kmalu po tem, ko je Camila dopolnila 25 let. Po njunem razhodu je poznavalec za The Post spregovoril o tem, zakaj ima Leo starostno mejo za svoja dekleta.

“Ko dekleta dosežejo 25 let, iščejo več – želijo se poročiti in ustaliti. To pa ni tisto, kar si Leo želi,” je leta 2022 dejal vir. “Noče družine in ne želi biti v bližini žensk, ki morda pritiskajo na to. V trenutku, ko ga dekle sreča, ura tiktaka. Če postane prestara, v nekaj letih, mora oditi. Če se preveč približa, v nekaj let, mora oditi.”

Vir je tudi povedal, da je Leonardov okus glede starosti njegove partnerke ostal enak, ko je postal starejši. To sledi njegovi zgodovini zmenkov, polni lepih manekenk in igralk, večinoma starih med 18 in 24 let. Eden slavnih obrazov na seznamu je Blake Lively. Vendar pa je domnevni resnični razlog, zakaj sta se Blake in Leonardo leta 2011 razšla, povsem v nasprotju z drugimi poročili.

Leonardo je bil star 36 let, ko sta s 24-letno Blake končala zvezo. Po besedah vira, ki je govoril za Us Weekly, sta se razšla, ker si je Leo želel, da bi bila njuna zveza resnejša. Povedal je: “Blake se ni bila pripravljena ustaliti,” in dodal, “[DiCaprio] išče nekoga, s katerim bi si sčasoma ustvaril družino … Ni tam, kjer je ona. Stara je komaj 24!” Drugi poznavalec je trdil: “Je bolj zrel. Trenutno nista na istem nivoju.”

Kljub temu pa sta se Blake in Ryan Reynolds poročila kmalu zatem, leta 2012. Čeprav ni potrjeno, pa morda ustalitev z Leotom za Blake ni bila stvar napačnega časa, ampak preprosto napačna oseba. Trditev o zrelosti je ovrgel tudi vir iz leta 2022 za The Post, ki je pripovedoval zgodbo manekenke, ki se je očitno zapletla z Leonardom, in dejala: “Rekla mi je, da meni, da je star mož.”

Kljub temu Leonardo še vedno privlači ženske, ki so stare pol njegovih let. No, morda je pravkar našel tisto pravo. Od januarja 2024 je dekle 49-letnega DiCapria 25-letna manekenka Vittoria Ceretti. Poznavalec je za Us Weekly novembra 2023 povedal: “Gre tako dobro, da je Leo pravzaprav ekskluziven. Vse, o čemer razmišlja, je Vittoria.” Rekli so, da odnos Leonarda in Vittorie ni enak vsem njegovim prejšnjim zaradi podobnosti in dejstva, da se Leo ne boji biti ljubeč pred drugimi.

Vir je dodal, da njegovi prijatelji “držijo pesti, da je Leo morda končno našel tisto pravo.” Kljub temu pa je negotovo, ali je Vittoria res “tista”, zaradi katere se lahko igralec končno ustali. Zaradi njegove nagnjenosti k zmenkom z ženskami, mlajšimi od 25 let, se je ena uporabnica X-a na svoj rojstni dan pred nekaj dnevi celo pošalila: “25 let stara sem uradno varna pred Leonardom DiCapriem, kakšen dan, kakšen dan.”