Justin Timberlake se odpravlja na svetovno turnejo, a pod strogimi pogoji Jessice Biel!

Justin Timberlake se resda vrača na glasbene odre, vendar so okoliščine zelo zaostrene.

Verjetno že veš, da je frontman skupine *NSYNC v četrtek izdal svoj novi singel in videospot, napovedal je tudi svoj prvi album po šestih letih z naslovom Everything I Thought It Was, ki bo izšel 15. marca, odpravlja pa se tudi na svetovno turnejo THE FORGET TOMORROW. Poznavalci pravijo, da želi dokazati, da je še vedno “na vrhu in eden najboljših izvajalcev v živo na planetu.”

Vse to pa le z dovoljenjem njegove boljše polovice Jessice Biel. Vir je za ameriški Sun povedal: “Justin gre na svetovno turnejo, a šele potem, ko je Jessica dala svoj blagoslov.”

Viri so izdaji povedali, da je igralka prisilil Justina k strogim pravilom, kako je strukturiral svojo tokratno turnejo – vključno z veliko premori med etapami turneje: “Ne želita biti več mesecev ločena drug od drugega, zato si je sestavil urnik, po katerem bo pogosto hodil domov k Jessici in otrokom. Na poti pa je tudi prostor, da bodo lahko z njim.”

Izgleda, da Jessica po tem, kar se je zgodilo nazadnje, ne bo za dolgo časa izpustila JT-ja izpred oči. Ko je leta 2019 odšel v New Orleans na snemanje filma Palmer, so ga ujeli pri varanju s soigralko Alisho Wainwright. Objavljene so bile fotografije in video posnetki, kako se v baru držita za roke, medtem ko mu je ona božala stegno. Na roki je tudi manjkal poročni prstan.

Številni se zdaj po najavi Justinove svetovne turneje sprašujejo, kaj pa turneja z *NSYNC?