Domov » VIP » Zakaj so oboževalci Kylie Jenner prepričani, da je zvezdnica drugič noseča

Zakaj so oboževalci Kylie Jenner prepričani, da je zvezdnica drugič noseča

VIP
Zakaj so oboževalci Kylie Jenner prepričani, da je zvezdnica drugič noseča
📷 Kylie Jenner / Instagram

Vse od trenutka, ko se je Kylie Jenner naznanila rojstvo svoje in Travis Scottove prve hčerke Stormi, oboževalci nestrpno čakajo, kdaj bo makeup mogulka ponovno noseča.

Pričakovanje je še toliko večje, saj je zvezdnica nedavno sama na Instagramu objavila fotografijo, pod katero je zapisala: “otrok #2?“. Čeprav je Kylie nato govorice o nosečnosti zanikala, pa so njeni oboževalci zdaj, po objavi fotografije na Instagramu izpred nekaj dni, prepričani, da je zvezdnica v veselem pričakovanju. Vse to zahvaljujoč precej prepričljivi teoriji.

V ponedeljek je Kylie objavila fotografijo, na kateri leži na napihljivi otroški igrači, na njenem trebuhu pa leži Stormi. Fotografija sama po sebi ni sprožila govoric o nosečnosti, jih je pa Kylin zapis pod njo: “Malčica je zadnje čase name prilepljena kot lepilo.”

View this post on Instagram

my baby is stuck to me like glue lately🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Predel za komentarje so hitro preplavili takšni, ki so trdili, da zvezdnica zelo verjetno pod srcem nosi fantka, kajti kot pravi stara vraža, naj bi malčki – s svojim otroškim izostrenim čutom – čutili, ko je njihova mati ponovno noseča, še zlasti pa, ko pod srcem nosi otroka nasprotnega spola njim. To teorijo je v komentarjih potrdilo kar nekaj mamic, saj naj bi njihovi otroci prej vedeli, da so noseče, kot pa so one same.

Seveda pa to ni edini razlog, zakaj so malčki prilepljeni na mamice. Otrok se lahko na ta način odzove tudi, ker je začutil spremembo v materinem vedenju, na primer utrujenost ali nepripravljenost na igranje.