Domov » VIP » Zakaj sta se razšla Kourtney Kardashian in Younes Bendjima

Zakaj sta se razšla Kourtney Kardashian in Younes Bendjima

VIP
Zakaj sta se razšla Kourtney Kardashian in Younes Bendjima
📷 Kourtney Kardashian / Instagram

Razkrivamo, v kaj je Younes silil Kourtney!

Razhod Kourtney Kardashian in Younes-a Bendjime, ki sta se uradno razšla 7. avgusta, naj ne bi bil povsem nepričakovan. 25-letnega manekena so po objavi novice o razhodu že fotografirali v Mehiki v objemu drugega dekleta, 28-letne manekenke Jordan Ozuna.

Ampak, najprej se vrnimo nekaj tednov nazaj. Kourtney je 16. julija na Instagramu objavila spodnjo fotografijo, katero je Younes komentiral “to moraš kazati, da dobiš všečke?” (komentar je nato izbrisal), kar pa naj bi bil povod za hujši spor. 36-letnica je menila, da je bil njegov komentar zelo žaljiv, saj on na svojem profilu konstantno objavlja fotografije v kopalkah, ona pa jih po njegovo ne bi smela.

Zvezdnica resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians naj bi že nekaj časa razmišljala o tem, da zapusti Younesa, saj naj bi bil premlad in premalo zrel za njo, zgornji komentar pa naj bi bil le pika na i.

Glede na to, da Kourtney vedno postavlja na prvo mesto svoje tri otroke Masona, 8, Penelope, 6 in Reign-a, 3, ni bila pripravljena toliko potovati kot si je Younes želel. Čeprav so potovanja zabavna, pa to ni način življenja, ki si ga ona želi živeti. Poleg tega pa naj bi 25-letnik silil Kourtney, da se preseli k njemu v Evropo vsaj za polovični čas, kar pa za zvezdnico nikakor ne pride v poštev.