Zapravljivka: Letni planer

Si tudi ti ena od bolj organiziranih oseb in imaš rada vse zapisano črno na belem? Ja, sva že dve! Vsako leto skačem od ene trgovine do druge v upanju, da bodo letos pa res imeli kakšen lep, simpatičen, kjut, zanimiv, ne prevelik ne premajhen letni planer in vsako leto ena in ista pesem. Ali je ogromen, da ga ne spravim v torbico ali premajhen, da vanj komaj kaj zapišem, največkrat pa mi ni všeč vzorec na platnicah, ki je meni pač zelo (beri: najbolj) pomemben! Sem pač zelo vizualen tip človeka in če mi določena stvar ni všeč, je po vsej verjetnosti tudi ne bom z veseljem uporabljala.

Ampak tokrat sem se iskanja planerja lotila malo prej in malo drugače. Namesto da letam od ene trgovine do druge, sem raje odklikala na ebay. Tam res najdeš (skoraj) vse in zato so bila pričakovanja res visoka. Po približno samo 5 minutah sem našla že kar nekaj takih, ki bi jih kupila v “sekundi dvajset”! Poleg izgleda je bila zame pomembna tudi cena, ki ni smela presegati $20. In spodaj si lahko ogledaš moje top 4 med katerimi se odločam in enega od teh bom zagotovo naročila proti koncu tega leta in leto 2016 začela na najbolj simpatično-stylish možen način.

1. The Sweet Diary Planner – $18,99
Zagotovo najbolj sladek planer, ki je na voljo v kar 6 različnih motivih.

2. My Sera Study Planner – $18,15
Minimalistični dizajn z zlato kronco na sprednji strani. Na voljo v beli, baby roza in živo roza ter mint in mornarsko modri barvi.

3. Sandwich Cute Diary Planner – $13,99
Malo drugačne oblike in na voljo v 4 različnih barvah. Kateri napis na sprednji strani te najbolj prepriča?

4. 365 Planner – $13,99
Planer, ki je kot nalašč zate, če imaš rada barve in minimalizem hkrati. Planer ima trde platnice in je na voljo v 4 bonbončkastih barvah.

Te zanima, kako polepšaš vsako sobo v tvojem domu?