Zato Kate Middleton ne bo nikoli oprostila Meghan Markle

Govorice o tem, da sta 38-letni princ Harry in 41-letni princ William pripravljena pustiti vse za seboj in se končno pobotati, še naprej krožijo. Vendar pa ena oseba v družini domnevno še ni pripravljena odpustiti in pozabiti na vse skupaj. In to je Kate Middleton, ki domnevno ne bo nikoli odpustila svakinji Meghan Markle za stvari, za katere jo je slednja obtožila.

“Nikoli ne bo odpustila Meghan tega, kar je storila,” je za Ok! menda povedal dobro obveščeni vir, v zvezi z nekaterimi stvarmi, ki jih je povedala o kraljevi družini med zloglasnim intervjujem z Oprah Winfrey marca 2021, poleg tega pa tudi deloma zaradi sodelovanja pri odločitvi o odstopu s položaja delovnih članov kraljeve družine. “To je bila največja izdaja. Rane so preprosto pregloboke, da bi jih zlahka zacelili,” je dodal vir.

41-letna valežanska princesa sicer v ozadju sodeluje s 74-letnim kraljem Charlesom, da bi poskušala obnoviti mir v kraljevi družini, saj naj bi bila sama globoko prizadeta zaradi nenehnega razkola med njenim možem Williamom in njenim svakom Harryjem. Ampak čeprav poskuša pobotati skregana brata, sama niti približno še ni pripravljena oprostiti vojvodi suseškemu, še zlasti po tem, kar je napisal v svoji odmevni knjigi Spare, poroča Ok!.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, kraljica Elizabeta - Modna.si

VIDEO: Je Meghan Markle v intervjuju z Oprah lagala o kraljici Elizabeti II.?

“Ali sploh kdaj govori resnico?” Veliko tega, kar sta princ Harry in Meghan Markle, ki je pravkar praznovala svoj 42. rojstni dan, povedala med njunim zloglasnim intervjujem z…