Že perete z mehurčki?

Neverjetni mehurčki, ki bodo vaša oblačila ohranili prav takšna, kot ste jih kupili.

Zagotavljanje svežine, čistoče in brezhibnega stanja so za mnoge izmed nas najpomembnejša prednostna naloga, ko gre za nego oblačil. Z napredkom na področju tehnologij pralnih in sušilnih strojev je doseganje tega cilja lažje kot kdajkoli prej. Potopite se v fascinanten svet neverjetnih mehurčkov, ki revolucionarno spreminjajo način pranja perila. Natančneje, poglobili se bomo v inovativne lastnosti Samsung pralnega in sušilnega stroja, ki sta opremljena s tehnologijami, ki olajšajo vaše pralne dni. Pripravite se na odkrivanje, kako ti izjemni aparati zagotavljajo izjemno nego tkanin, energetsko učinkovitost in udobje.

Tehnologija Ecobubble™

Tehnologija Ecobubble™ uporablja mehurčke za učinkovito čiščenje vaših oblačil.
Tehnologija Ecobubble™ uporablja mehurčke za učinkovito čiščenje vaših oblačil.

V srcu pralnega stroja Samsung 11 kg s sprednjim polnjenjem in tehnologijama Ecobubble™ in SpaceMax™ WW5300B je tehnologija Ecobubble™, ki spreminja pravila igre v svetu pranja. Ta inovativni sistem uporablja mehurčke za učinkovito čiščenje vaših oblačil. Z dodano funkcijo AI Ecobubble™ se z mešanjem pralnega sredstva, vode in zraka ustvarijo drobni mehurčki. Ko se sprostijo v boben pralnega stroja, ti mehurčki prodrejo globoko v tkanino in hitro odstranijo umazanijo ter madeže tudi pri nizkih temperaturah. Lepota sistema Ecobubble™ je v tem, da zagotavlja visoko učinkovitost pranja, hkrati pa ohranja kakovost in nego tkanin.

Inteligentna nega tkanin

Tehnologija v pralnem stroju dvigne nego tkanin na povsem novo raven. Stroj je opremljen z inteligentnimi senzorji, ki lahko zaznajo vrsto tkanine in ustrezno prilagodijo količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo ter hitrost vrtenja. To zagotavlja, da je vsako perilo deležno optimalne obdelave, ki ohranja celovitost različnih tkanin in podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Udobje na dosegu roke

Pralni stroj ponuja uporabniku prijazno izkušnjo, zaradi katere je pranje perila enostavno. Funkcija samodejnega dodajanja praška poskrbi, da je za vsako pranje razdeljena prava količina pralnega sredstva in mehčalca, kar vam prihrani težave z merjenjem ter vlivanjem. Ločena predala za pralno sredstvo in mehčalec omogočata prilagajanje, tako da lahko po želji uporabljate oba predala za pralno sredstvo. S tem odpade potreba po ponovnem polnjenju detergenta po vsakem pranju, kar poenostavi postopek pranja.

Tehnologija SpaceMax™: maksimalna učinkovitost

V današnjih domovih je prostor pogosto dragocena dobrina. S tehnologijo SpaceMax™ v pralnem stroju lahko učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost. Ta izjemna tehnologija omogoča, da stroj v standardni širini 600 mm ponuja možnost pranja do 11 kg perila. Tako lahko operete večje količine perila v kompaktnem stroju, s čimer povečate učinkovitost in zmanjšate število potrebnih ciklov pranja. Poslovite se od prenatrpanega bobna in pozdravite poenostavljeno izkušnjo pranja.

Učinkovito sušenje z AI Dry

Za dopolnitev izjemnih zmogljivosti pranja pralnega stroja je na voljo Samsung 9 kg DV7400B sušilni stroji z energetsko učinkovitostjo A+++ in AI Dry, ki ponuja učinkovito in inteligentno sušenje. Ta sušilni stroj je opremljen z energijsko učinkovitostjo A+++ in tehnologijo AI Dry, ki s pomočjo umetne inteligence optimizira postopek sušenja. Tehnologija toplotne črpalke je uporabljena za energetsko učinkovito in nežno sušenje oblačil. Z uporabo hladilnega sredstva namesto elektrike za segrevanje zraka in recikliranjem toplega zraka sušilni stroj znatno zmanjša porabo energije in si prisluži oceno energijske učinkovitosti A+++.

Enostavno inteligentno sušenje

Z nadzorom AI lahko enostavno prilagodite postopek sušenja glede na vrsto tkanine, količino perila in druge parametre, ki vplivajo na optimalno sušenje. Pametni nadzor z umetno inteligenco poskrbi, da je vaše perilo popolnoma posušeno brez nevarnosti pretiranega sušenja ali vlage.

Spremljanje in upravljanje porabe energije

Sušilni stroj vam poleg svoje spretnosti pri sušenju omogoča tudi spremljanje in nadzor porabe energije med ciklom sušenja. Ta funkcija vam omogoča učinkovito upravljanje porabe energije in zmanjšanje stroškov. Sistem AI Energy natančno spremlja porabo energije in zagotavlja oceno stroškov električne energije, kar vam omogoča boljši nadzor nad porabo energije. Z delovanjem sušilnega stroja v načinu AI Energy lahko dosežete do 70-odstotno zmanjšanje porabe energije, saj se sušenje izvaja s hladnim zrakom namesto z ogrevanjem.

Uporabniku prijazno upravljanje z umetno inteligenco

Upravljanje postopka sušenja z AI Dry je intuitivno in uporabniku prijazno. Sušilnik ima preprost vmesnik, ki vam omogoča, da program sušenja preprosto prilagodite svojim posebnim potrebam in željam. Z le nekaj kliki lahko izberete želeni program, nastavite čas sušenja in na zaslonu spremljate potek sušenja. Umetna inteligenca prevzame proces sušenja, vi pa se lahko sprostite ali se posvetite drugim opravilom, saj veste, da je vaše perilo v varnih rokah.

Kje boste čez 5 let?

Samsung - Modna.si
Na izbrane Samsung naprave prejmete kar 5 let garancije

Nekaj ​​je gotovo – uživali boste, saj si z nakupom določenih aparatov Samsung lahko zagotovite 5 let brezskrbnosti.

Ker se v 5 letih lahko zgodi marsikaj, vam Samsung podarja 5-letno garancijo, ki velja za določene modele hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih kuhinjskih aparatov, sušilnih in kombiniranih pralno-sušilnih strojev, kupljenih od 1. 2. do 31. 12. 2023. Akcija 3-letne garancije pa velja za določene modele sesalnikov, kupljenih od 1. 2. do 31. 12. 2023.

Več o ponudbi na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/podaljsana-garancija-za-gospodinjske-aparate-2023/.