Khloé Kardashian končno razkrila ime svojega 9-mesečnega sina

KONČNO vemo ime sina Khloé Kardashian!

Devet mesecev po njegovem rojstvu in ogromno skrivnosti je 38-letna resničnostna zvezdnica uradno razkrila ime svojega sinčka med premiero tretje sezone Kardashianov, ki je bila predvajana v četrtek (25. maja) ob polnoči.

Na premieri je Khloé razkrila, da je svojega sina poimenovala Tatum.

Preberi si tudi:
Malika Haqq, Khloé Kardashian - Modna.si

Je najboljša prijateljica ponesreči razkrila ime 9-mesečnega sina Khloé Kardashian?!

Ime 9-mesečnega sina Khloé Kardashian, ki ga je zvezdnica skrbno skrivala, je bilo morda pravkar ponesreči razkrito! 38-letna zvezdnica na svojem Instagramu delila nekaj novih fotografij svojega 9-mesečnega…

Khloé in bivši Tristan Thompson sta julija 2022 prek nadomestne matere pozdravila otroka Tatuma.

Poleg Tatuma imata Khloé in 32-letni Tristan 5-letno hčerko True.

“Ime mu je Tatum. Torej Tatum in True,” je Khloé delila v spovednici. “Imenovati človeka je res težko.”

Tudi v spovednici je Khloé priznala, da je imela nekaj težav, ko se je odločila, da bo imela drugega otroka sredi Tristanovega zadnjega škandala z varanjem.

“Med tisto nosečnostjo sem zagotovo zakopala glavo v pesek, da nisem prebavljala, kaj se dogaja,” je pojasnila Khloé. “Mislim, da ko sem šla v porodnišnico, mislim, da je bilo to prvič, da me je res zadelo. Mislim, da to nima nobene zveze z otrokom.”

Khloé je nato povedala, da se je borila tudi s tem, da bi imela sina prek nadomestne matere.

“Vsekakor sem bila v šoku zaradi svoje celotne izkušnje na splošno,” je povedala Khloé o svojem času v porodnišnici, potem ko je sprejela sina. “Počutila sem se resnično krivo, ker je ta ženska pravkar rodila mojega otroka, potem pa vzamem otroka in grem v drugo sobo, onadva pa sta preprosto ločena. Čutila sem, da je to tako transakcijska izkušnja … Želim si, da bi bil nekdo iskren glede nadomestnega materinstva in razlike v tem. Vendar to ne pomeni, da je slabo ali dobro. Preprosto je drugačno.”