Žena pokojnega Hugha Hefnerja odstranila “vse umetno iz svojega telesa”

Crystal Hefner, vdova pokojnega ustanovitelja Playboya Hugha Hefnerja, sveže začenja novo leto 2022.

35-letna nekdanja zvezdnica serija The Girls Next Door je sporočila, da je s svojega telesa odstranila “vse umetno” in je pripravljena razkriti svoj “pravi” jaz.

Crystal je v ponedeljek (10. januarja) na svojem Instagram profilu objavila nov selfi, ki ga je nedavno posnela. Napisala je tudi daljše sporočilo o svojem novem izgledu.

“Ker sem zadnjih nekaj let ostala zvesta sama sebi na družbenih omrežjih, čutim, da je vsem ljudem tukaj z mano na tej točki dejansko mar in so v moje življenje vpleteni na pozitiven način, in za to se vam zahvaljujem,” je Crystal zapisala pod fotografijo. “V petih letih se je moj profil spremenil iz neprimernega za gledanje na delovnem mestu v moje RESNIČNO varno za gledanje na delovnem mestu. Resnična jaz. Prej sem živela za druge ljudi, da bi osrečila druge, pri tem pa sem v notranjosti trpela.”

Nadaljevala je: “Kot večina od vas ve, sem v letih svojega Playboya povečala število sledilcev. Nekatere fotografije pripomorejo k hitri rasti. Skratka, seks prodaja. Ne vem, ali sem se počutila močno s tem, da sem se malo oblekla, pokazala dekolte itd … ali pa sem le čutila, da se to od mene pričakuje … zdaj pa lahko samozavestno in 100-odstotno ponosno rečem, da je skromnost tisto, kar mi daje moč v teh dneh in ker se v sebi počutim veliko bolje, bo verjetno tako do konca mojega življenja.”

“S svojega telesa sem odstranila vse umetno in izbrisala vse svoje stare fotografije. Sem bolj pristna, ranljiva in čutim, da bolj pripadam sebi. Jaz sem svoja,” je zapisala. “Ko sem naredila ta korak, sem vedno razmišljala … ‘Ali bo moj profil preživel?’, saj sem videla, da se sledilci vsak dan zmanjšujejo za več tisoč (za preverjanje uporabljam socialblade.com, lahko vnesete katero koli uporabniško ime in se prepričate sami). Bila sem v minusu. Vsak dan. Opazovala sem dekleta, ki so imela podobne profile, kar naprej objavljajo iste, pomanjkljivo oblečene fotografije in so eksponentno rasle, medtem ko sem jaz tonila.”

“Ampak zdaj se je obrnilo. Zdaj so številke zelene. Večino dni število narašča. Zdaj moje sledilke pošteno vodijo pred moškimi. Zdaj resnično čutim, da imam vojsko podpornikov, ki jim je mar in za objektivom vidijo dejansko dušo. Za to se vam zahvaljujem,” je zapisala Crystal. “Če sledite za vpogled v moje preteklo življenje, moje novo, moja potovanja, moje zdravstvene ovire, življenjski slog, kar tako … hvala. Svoje poslanstvo sem zastavila tako, da bom poskušala pomagati na vse načine, kolikor je v moji moči, hkrati pa ostala zvesta sami sebi. Upam, da lahko vsi ostanete zvesti sebi in tudi temu, kar se vam zdi prav, saj iz tega pridobite določeno moč, ki je ne najdete nikjer drugje. Rada vas imam.”