fbpx

VIDEO: Megan Fox in Machine Gun Kelly zaročena!

Megan Fox in Machine Gun Kelly se bosta poročila!

Par je veselo novico o zaroki objavil na Instagramu in pokazal ne le njen čudovit zaročni prstan, ampak tudi zaroko.

Megan je bila prva, ki je delila novico, pri čemer je poudarila, da je bil MGK (njegovo pravo ime je Colson Baker), ki je šel na koleno in jo zaprosil. Veseli trenutek naj bi se zgodil 11. januarja 2022.

“Julija 2020 sva sedela pod tem figovim drevesom … Prosila sva za čarovnijo,” je začela. “Nisva se zavedala bolečine, s katero se bova soočila skupaj v tako kratkem, hektičnem času. Ne zavedajoč se dela in žrtvovanja, ki jih je odnos zahteval od naju, a omamljena od ljubezni. In karma.”

Megan je nadaljevala in dodala, da sta “nekako leto in pol pozneje, ko sva skupaj hodila skozi pekel in se smejala bolj, kot sem si sploh lahko predstavljala, me je zaprosil, naj se poročim z njim. In tako kot v vsakem življenju pred tem in v vsakem življenju, ki mu bo sledilo, sem rekla da … in potem sva si spila kri drug od drugega.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

MGK je nato delila podrobnosti o svojem prstanu, ki vsebuje smaragd in diamant v povezovalnem magnetnem obroču.

“Vem, da je tradicija en prstan, vendar sem ga s Stephenom Websterjem zasnoval tako, da sta dva: smaragd (njen rojstni kamen) in diamant (moj rojstni kamen), ki sta postavljena na dva magnetna obroča s trni, ki se povezujeta kot dve polovici iste duše, ki tvori nejasno srce, ki je najina ljubezen. 11.1.2022,” je pojasnil.