fbpx

Jamie Lynn Spears prvič javno spregovorila o konzervatorstvu njene sestre Britney

Mlajša sestra Britney Spears, Jamie Lynn Spears je prvič, odkar se je končalo konzervatorstvo njene sestre, dala intervju.

Jamie Lynn so v oddaji Good Morning America najprej vprašali, kako se je počutila, ko je bilo konservatorstvo dokončno prekinjeno.

“Bila sem vesela. Prvič, ne razumem – ko ji je bilo dodeljeno konzervatorstvo, sem bila stara 17 let, malo pred tem, da bom dobila otroka,” je povedala na GMA. “Tako da nisem razumela, kaj se dogaja, niti nisem bila osredotočena na to. Osredotočila sem se na dejstvo, da imam 17 let, da bom imela otroka. Takrat sem o tem prav tako malo razumela kot zdaj.”

“Vedno sem bila največja podpornica svoje sestre,” je dodala. “Ko je torej potrebovala pomoč, sem izbrala načine, kako to storiti, se potrudila, da bi ji zagotovila stike, ki jih potrebuje, da bo morda končala to skrbništvo in končala vse to za našo družino. Če bo povzročilo toliko razdora, zakaj bi s tem nadaljevali?”

“Ni šlo za strinjanje s konzervatorstvom, vsak ima svoj glas in ga je treba slišati,” je nadaljevala Jamie Lynn. “Torej, če je želela govoriti z drugimi ljudmi, potem sem jaz, sem jaz to uredila. Pogovarjala sem se celo z njeno odvetniško ekipo, ki sem jaz – njena odvetniška ekipa, prejšnja odvetniška ekipa, in to se ni končalo dobro v mojo korist. Torej sem naredila korake, da bi pomagala, toda kolikokrat lahko naredim korake, ne da bi, saj veste, ona lahko stopila skozi vrata.”

Jamie Lynn so vprašali tudi o njenem trenutnem razmerju z Britney, potem ko ji je Britney prenehala slediti na Instagramu.

“Ta ljubezen je še vedno tam, 100%. Hm, rada imam svojo sestro,” je dodala. “Vselej sem jo ljubila in podpirala ter delala, kar je prav in ona to ve. Tako da ne vem, zakaj sva trenutno v tem položaju.”

Jamie Lynn se je odzvala tudi na Britneyino objavo na Instagramu, v kateri jo je lani izpostavila. Če ne veš, je Britney zapisala na Instagramu: “Ni mi všeč, da se je moja sestra pojavila na podelitvi nagrad in izvedla MOJE PESMI za remikse !!!!! Moj tako imenovani sistem podpore me je močno prizadel !!!!”

Jamie Lynn je na to odgovorila: “Iskreno, to me je nekoliko zmedlo in o tem sem dejansko govorila z njo. Poklonila sem se svoji sestri in vsem neverjetnim stvarem, ki jih je naredila … Razčistila sem z dejstvom, da ne mislim, da je zaradi tega osebno razburjena name, resnici na ljubo ne vem, zakaj jo to moti.”

Celotni intervju si lahko pogledaš spodaj.