Ženske z lepo kožo razkrile 4 pomembne stvari, ki jih delajo ob vikendih

Samo zato, ker ti ni treba v službo to še nikakor ne pomeni, da lahko za vikend kar pozabiš in zanemariš svojo kožo. Ob koncih tedna je raven lenobnosti najvišja in mnogo žensk za dan ali dva pozabi na osnovno čiščenje kože, kar pa potem močno obžaljujejo prvi dan delovnega tedna. Zato raje sledi spodnji nasvetom, da boš imela čisto in sijočo kožo čisto vsak dan v tednu!

Nanesi kremo z zaščitnim faktorjem

Nanos kreme z zaščitnim faktorjem, ko večino časa preživiš zunaj je ključnega pomena, če si želiš čisto kožo. Ali dan preživiš ob morju, se sprehajaš po parku ali pa v hribih, imej kremo z zaščitnim faktorjem vsaj 30 vendo pri roki, da preprečiš sončne opekline, ki lahko povzročije izbruhe mozoljev, poleg tega pa tudi kožni rak!

Alkohol uživaj zmerno

Ko pride petkovo popoldne, je prva stvar ki jo večina naredi ta, da se odpravijo v bližnji lokal in naročijo pijačo (hej, treba je proslaviti začetek vikenda). Ampak pozor, prekomerno uživanje alkohola lahko izjemno izsuši tvojo kožo. Zelo pomembno je, da med uživanjem alkohola piješ tudi vodo, da vračaš telesu prepotrebno hidracijo. In saj veš, zmernost je najbolj pomembna!

Odstrani ličila

Ko že govorimo o “prežuranih” večerih (in nočeh), kolikokrat si prišla domov in samo padla v posteljo, ne da bi si očistila obraz? Vsa umazanija in pot se, medtem ko ti spiš, zadržujeta pod ličili in absorbirata v pore vsaj 8 ur! Ne glede na to kako utrujena si, vzemi vsaj čistilno krpico in odstrani ličila preden se zazibaš v sladko spanje.

Razgibaj se

Telovadba ima veliko več koristi kot zgolj izguba in vzdrževanje telesne teže. Tudi tvoja koža ima koristi od vsakodnevnih treningov, zato nikar ne pozabi na telovadbo niti ob vikendih. Poskusi si vzeti vsaj 15 minut na dan in narediti hitro vadbo, da bo tvoja koža ostala čista in sijoča!

Ne spreglej tudi, katere 4 stvari ženske z lepo kožo delajo drugače!