Znamka H&M bo v kratkem lansirala novo blagovno znamko!

Znamka H&M ponovno širi svoj modni imperij. Kar pa niti ni presenetljivo glede na uspeh ostalih blagovnih znamk, ki spadajo pod H&M group: & Other Stories, COS in Cheap Monday.

Nova modna znamka Arket, kar v švedščini pomeni “list papirja”, je najnovejši koncept H&M-a in bo luč sveta ugledala letošnje leto. Arket naj bi bil nekakšen sodobni trg, ki bo ponujal osnovne izdelke za moške, ženske, otroke in dom skupaj z dodatnimi artikli, ki ne bodo od znamk H&M-a. Cene bodo sicer nekoliko višje od H&M-ovih – moške majice se bodo začele pri 39 evrih in segale vse do 119 evrov.

004001-940 224 Regent Street, London Our first store opens later this year #ARKET

A post shared by ARKET (@arketofficial) on


Trgovine bodo imele tudi kavarno, kjer boš lahko kupila izdelke in tudi uživala v zdravi, sodobni, nordijski kuhinji. “Resnično verjamemo, da je za sodobnega kupca zelo pomembno, da združimo več znamk skupaj – da so različne blagovne znamke na enem mestu, pod eno streho – kar je veliko bolj priročno,” je povedala Ulrika Bernhardtz, kreativna direktorica Arket-a.

Prva trgovina Arket bo svoja vrata odprla letošnjo jesen na Regent Street-u v Londonu, sledile pa ji bodo lokacije v Bruslju, Kopenhagnu in Münchnu. Upamo, da čim prej prispe tudi v Slovenijo!