Znamka Skims v manj kot enem letu podvojila svojo vrednost!

Kim Kardashian resnično ve, kaj počne.

Zvezdnica, ki se tako ali tako že kopa v svojem denarju, ga ima zdaj še veliko več.

Vrednost podjetja Skims, katerega lastnica je 41-letna resničnostna zvezdnica, se je, glede na novo poročilo, v le 9-ih mesecih podvojilo.

Kimino podjetje je bilo aprila 2021 ocenjeno na 1,6 milijarde ameriških dolarjev, nov krog financiranja pa je njegovo vrednotenje pripeljal na neverjetnih 3,2 milijarde ameriških dolarjev.

Izvršni direktor Skims-a Jens Grede je v novem intervjuju razkril, da je krog financiranja v vrednosti 240 milijonov dolarjev vodil hedge sklad Lone Pine Capital, pridružilo pa se mu je investicijsko podjetje D1 Capital Partners. V krogu so sodelovali tudi obstoječi vlagatelji Imaginary Ventures, Alliance Consumer Growth in Thrive Capital.

Kim je za Bloomberg povedala: “Ta zadnji krog nam bo omogočil, da se osredotočimo na to, da svojim strankam ponudimo več inovacij in rešitev ter zanje postanemo še bolj zaupanja vreden vir.”

Leta 2021 je Skims prodal za 275 milijonov ameriških dolarjev blaga, podjetje pa pričakuje, da bo znamka leta 2022 dosegla 400 milijonov dolarjev v prodaji. Blagovna znamka se namerava osredotočiti na rast v tujini, kamor se bo širila v prihodnjih letih.

Ne spreglej: O joj! Kim Kardashian zopet pretiravala s popravljanjem svoje fotografije