7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Znane Slovenke navdušene nad pomladnimi make up novostmi v dm prodajalnah

V hipu do zvezdniških trepalnic!

Dnevi lepote v dm prodajalnah po vsej Sloveniji ponovno navdušujejo z izbranimi ugodnostmi, presenečenji in novostmi. Vse do 27. aprila se boste ob nakupu ličil nad 30 evrov razveselili inovativnega darila za čudovite trepalnice, pri nakupu vsaj treh ličil ob predložitvi active beauty kartice, pa boste prejeli kar 30-kratne točke. Novosti v ponudbi in edinstven pripomoček za vihanje trepalnic sta med drugimi preizkusili tudi televizijska voditeljica Lorella Flego in vplivnica Lepa Afna.

Darilo, ki ga v dm prodajalnah ob dnevih lepote ponujajo pri nakupu nad 30 evrov, je edinstven pripomoček, na katerega prisegajo tudi priznani vizažisti. Je enostaven za uporabo in bo nadomestil klešče za vihanje. Segreta silikonska krtačka v nekaj sekundah varno priviha trepalnice.

Nad pripomočkom je navdušena tudi vplivnica Lepa Afna, ki s svojim videzom in lepotnimi nasveti navdušuje številne sledilke. »Pripomoček mi je všeč, ker na enostaven način priviha trepalnice. Veliko elegantneje kot klasične klešče. Ker deluje na toploto, je efekt večji in tudi takoj opazen. To, da ti vzame le nekaj sekund, je pa tudi en velik plus,« je bila po uporabi pripomočka navdušena Lepa Afna.

Novosti v dm ponudbi in edinstven pripomoček za vihanje trepalnic sta preizkusili tudi televizijska voditeljica Lorella Flego in vplivnica Lepa Afna. (foto: ZEN, promocijski material)
Novosti v dm ponudbi in edinstven pripomoček za vihanje trepalnic sta preizkusili tudi televizijska voditeljica Lorella Flego in vplivnica Lepa Afna. (foto: ZEN, promocijski material)

Tudi voditeljica Lorella Flego, katere zaščitni znak so poudarjene oči, se je nadvse razveselila inovativnega pripomočka. Lorella pri ličenju največ pozornosti namenja izboru ličil, s katerimi še bolj izpostavi svoje modre oči. Pri senčilih prisega na obstojnost in intenzivnost barv. “Na vekah imam rada kombinacijo toplih barv, kot so rjava, bronz in zlata,” pove Lorella in doda, da maskare nikoli ni dovolj. Bleščeče senčke v nevtralnih tonih uporabi čez dan, zvečer pa si privošči močnejše tone in veliko bleščic s paleto senčil za veke Revolution PRO New neutral. Po novem bo v svoj lepotni ritual umestila tudi pripomoček za privihane trepalnice.

Kako enostaven za uporabo je pripomoček za privihane trepalnice, preverite TUKAJ.

Dnevi lepote vas pričakujejo
Pomlad v dm prodajalnah pa je obarvana tudi z najbolj vročimi smernicami, ki jih s seboj prinašajo toplejši meseci! Spoznajte najbolj vroča HIT ličila! V dm prodajalnah vas že čakajo, zbrana na enem mestu, na posebnih lepotnih HIT stojalih. Pohitite in izberite svoja najljubša HIT ličila, s katerim boste ustvarili pomladni modni videz. Da se boste v dm prodajalne odpravili pripravljeni, pa si lahko novosti ogledate v SPLETNI KNJIŽICI, ki vsebuje najnovejše lepotne zapovedi in video vodnike.

*Aktivnost poteka do 27. 4. 2021 v vseh dm prodajalnah po Sloveniji ter ne velja ob nakupu darilnih setov in v spletni trgovini dm.si. Darilo je na voljo do razdelitve 5.000 kosov.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry