Zvezdnice v kopalkah pokazale izklesana telesa

Zdi se, kot da so zvezdniki vedno nekje na dopustu in uživajo na plaži ali ob bazenu. Kakorkoli, vedno so nam v navdih, kako preživljati prosti čas, se sprostiti in potisniti noge v pesek. Poglej, kakšne kopalke nosijo zvezdnice, ko počitnikujejo na morju.

Kate Hudson je pozirala v kvačkanem bikiniju z visokim topom, medtem ko je na čolnu uživala s svojo družino. Visok top poudarja njena izklesana ramena in usmerja pozornost v zgornji del telesa – čeprav si ne moremo pomagati, da ne bi strmeli v njene trebušne mišice.

#FBF Take me back to ??? #StrikeAPose #Greece2015 #TGIF?

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Margot Robbie zmore vse … tudi surfa! Igralka je v vzorčastem kopalnem kombinezonu lovila valove in bila najbolj kulska bejba.

Sunset surf in San Juan del Sur

A photo posted by @margotrobbie on

Supermanekenka Gisele ima rada enostavne stvari, kar dokazuje tudi enobarven črn bikini. Mama dveh tudi najbolj preprosta oblačila naredi elegantna in lepa. Morda bi morali začeti več meditirati…

This year's WED theme is 7 Billion Dreams.1 Planet. Consume with Care. To live in harmony with nature, we need to have awareness of each action we take. It starts with individual initiative that can lead to collective power … and make the exponential impact on our world! How can you help our environment? Reduce food, water, and energy waste? Share your dreams and pledges with us. @UNEP @unenvironment #WED2015 #worldenvironmentday http://www.unep.org/wed/ ??? O tema do dia Mundial do meio ambiente esta ano é 7 Bilhões de Sonhos. 1 Planeta. Consuma com cuidado. Para viver em harmonia com a natureza, precisamos ter consciência de cada ação que tomamos, e isso começa com a iniciativa individual e pode levar ao poder coletivo … e fazer um grande impacto no nosso mundo! Como você pode ajudar o meio ambiente ? Reduzir o desperdício de comida, de água ou de energia? Compartilhe seus sonhos e promessas conosco. #diamundialdomeioambiente

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Kristin Cavallari je malo po rojstvu hčerke nasmejana do ušes uživala ob bazenu v minimalističnem bikiniju. Črte bodo vedno priljubljen vzorec in zelo nam je všeč tudi črtasta torba, ki jo je kombinirala zraven. Kar ne moremo se je nagledati, saj črtast top resnično izgleda božansko na Kristin.

Thank you @inspirato for this gorgeous view while I pump ?? #DutyCalls #Inspirato

A photo posted by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Nekdanji Victoria’s Secret angelček Doutzen Kroes dokazuje, da so lahko enodelne kopalke prav tako seksi kot dvodelni bikini. Nasmejana v enodelnih kopalkah z leopardjo glavo je pokazala tako svojo zabavno kot tudi neustrašno stran.

When Sunnery has to go get the ball again? (rg @amazingdoutzen)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Nina Dobrev zagotovo ve, kako se dobro zabavati. Ve pa tudi, da je bikini živahne barve enostaven način, da koža izgleda lepo posončena.

Ah, Queen Bey, čudovita kot vedno. Kadar ne nastopa, rada na soncu uživa v bikinkah, svilenem ogrinjalu in z ruto na glavi. Skoraj tako, kot me…

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Za 21. rojstni dan Gigi Hadid, je mlajša sestra Bella Hadid pokazala svojo popolno podporo starejši sestri s tem, ko je na enodelnih kopalkah nosila sestrino ime. To pa je sestrska ljubezen.

#1 fan

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Adam Levine je na Instagramu potrdil nosečnost svoje žene s to prikupno fotografijo. Behati je pozirala v živo rdečem bikiniju in nas opomnila, naj v svojo zbirko kopalk dodamo tudi take z izrezljanim robom.

My two favorite laker fans. ????

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on

Britney Spears se nikoli ni želela zliti z množico. V živahnem rozastem bikiniju je definitivno izstopala in izgledala zelo dekliško, njena nekdanja izklesana postava pa je zopet nazaj.

The paps actually got a cool pic of me ????

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on