fbpx

Zvezdniški lepotni triki, ki ne stanejo popolnoma nič

Čeprav imajo zvezdniki na bančnih računih ogromno denarja, so tudi bogati ljudje včasih lahko presenetljivo skromni in se konstantno poslužujejo lepotnih trikov, ki ne stanejo popolnoma nič.

1. Ledeni obrazni tretma

Čeprav se ideja, da bi zjutraj obraz pomočila v skledo polno ledu zdi kar malo strašljiva, pa je odobrena tudi s strani supermanekenk. “V trenutku napne vse in takoj se boš počutila in izgledala budna,” je pred leti razkrila Kate Moss.

Tole je definitivno malo ekstremno, vendar pa lahko naslednjič, ko boš opazila, da tvoja koža zjuraj ne izgleda spočita, poskusiš s kocko ledu, ki jo drsaj po obrazu.

2. Ne dotikaj se obraza

Vse se še predobro zavedamo, da so naše roke prekrite z bakterijami, umazanijo in olji, pa vendar to kljub vsemu večine ne ustavi, da bi se večkrat dnevno dotaknili obraza. Ali samo preveriš, če je mozolj, ki si ga na obrazu odkrila zjutraj še vedno tam ali pa je povezano s stresom. Vse to počnemo – razen Kendall Jenner.

Zvezdnica je razkrila, da ji je Kim v mladosti povedala, “naj se čez dan nikoli ne dotikam obraza in naj ne drezam vanj. Vse od takrat – mislim, da sem bila stara 10 let – je to ostalo v meni.”

3. Naspi se

Spanje je ena od najbolj preprostih lepotnih trikov in kljub temu si ga večina med nami ne zagotovi dovolj. Čeprav verjetno tudi tebe vsakič zamika, da bi zavila z očmi, ko neka zvezdnica omeni spanje kot lepotni trik, pa bi jih definitivno morala pri tem oponašati. “Spanje je moje orožje,” je povedal večno mladostna Jennifer Lopez. “Vsako noč poskušam spati 8 ur.”

4. Več se smej

Če je spanje en od najlažjih zvezdniških lepotnih trikov, potem pa je ta en izmed najbolj zabavnih. Pevka Beyonce je nekdaj dejala, da “je ženska najlepša ko se smeje. Poleg tega pa je najbolj dragocen nasvet, ki sem ga kadarkoli dobila, naj vedno uporabljam vlažilno kremo.”

5. Kečap za popravek barve las

Kečap ne slavi ravno po tem, da bi bil primeren za lase, ampak Sienna Miller prisega nanj. Igralka je razkrila: “Enkrat sem si s kano pobarvala lase za neko avdicijo, prepričana, da delam nekaj pametnega, saj je le-ta naravna. Kaj kmalu sem ugotovila, da je najhujša stvar, kar sem jih lahko naredila, saj ovije folikle in naredi pregrado, da noben drug izdelek ne more prodreti vanje, zato sem približno eno leto na lase dajala kečap, da sem se znebila zelenkastega odtenka.”

6. Pij več vode

Čeprav smo vsi že kar malo naveličani zvezdniških trditev, da je razlog za njihovo brezhibno kožo uživanje ogromnih količin vode, pa bodimo iskreni – voda dejansko je ena redkih zvezdniških lepotnih trikov, ki lahko skorajda v trenutku naredi opazno razliko na naši koži.

“Ko imam občutek, da moja koža ni ravno srečna,” je povedala Rihanna in imela v mislih tiste posebne dneve, ko prejšnji večer spije preveč kozarčkov vina, “se popolnoma odpovem vsemu alkoholu in se nalivam z vodo.”

Pitje vode je klišejski lepotni trik, vendar pa vsi z razlogom prisegajo nanj: dejansko deluje – in to zelo hitro!