fbpx

Kratko, a sladko: Taylor Swift in Matty Healy sta se razšla

Taylor Swift in Matty Healy naj bi končala svojo kratko romanco.

Po poročanju TMZ-ja je Taylorin prijatelj povedal, da je 33-letna pevka trenutno “samska”. Z Mattyjem je niso videli v javnosti od 25. maja, ko naj bi ju celo videli poljubljati. V začetku prejšnjega meseca so ju tudi fotografirali skupaj na dvojnem zmenku.

Preberi si tudi:
Taylor Swift, Matty Healy - Modna.si

Taylor Swift in Matty Healy z roko v roki!

Od začetka maja se je ugibalo, kaj se plete med Taylor Swift in Mattyjem Healyjem, kitaristom skupine The 1975, in zdaj je končno jasno, da sta zares par.…

“Taylor in Matty sta se razšla. Oba sta izjemno zaposlena in spoznala sta, da nista zares kompatibilna drug z drugim,” je vir povedal za ET. “Taylorini prijatelji hočejo najboljše zanjo in niso šokirani, da je njuno razmerje propadlo, saj je pred kratkim prekinila dolgotrajno razmerje.”

“Z njim se je zabavala, vendar je bilo vedno ležerno,” je vir povedal za People o razhodu. “Nista več romantično povezana.”

Preberi si tudi:
Pozor! Razkriti najbolj nevarni zvezdniki

Pozor! Razkriti najbolj nevarni zvezdniki

McAfee, globalno podjetje za programsko opremo za računalniško varnost, je razkril seznam najnevarnejših zvezdnikov, ki jih leta 2020 iščemo po spletu. Podjetje je raziskovalo, katera znana imena ustvarjajo…