Domov » Moda & stil » Zvezdniški stil: parka in šik z roko v roki!

Zvezdniški stil: parka in šik z roko v roki!

Moda & stil
Zvezdniški stil: parka in šik z roko v roki!
📷

Ko se temperature spustijo okoli ničle, topla parka začne igrati pomembno vlogo pri sestavljanju zimskih stylingov. In čeprav je tako zelo priljubljena in hvaležna za kombiniranje, pa je zaradi vrečaste oblike z njo kar velik izziv sestaviti šik modne kombinacije.

Modni navdih smo poiskali pri nekaterih naših najljubših zvezdnicah, ki jih v zadnjem času kar pogosto videvamo v toplih, športnih parkah priznane znamke Moose Knuckles. Te bunde imajo krznene detajle in se lepo prilegajo telesu. Od kombiniranja s skinny jeansom do nošenja s statement verižicami, našli smo nekaj čudovitih načinov nošenja parke. Spodaj ti Katie Holmes, Kate Bosworth in Jaime King prikazujejo, kako v zimskem času nositi ta topel zgornji del na šik način.

1. Povzdigni svoj videz z razkošnimi dodatki

Kate Bosworth (Slika: pinterest)

Polakirani usnjeni gležnarji in črne aviatorke z ogledalnimi stekli naredijo celoten črni styling popolnoma v koraku z modo.

2. Preprosti kombinaciji dodaj igriv pridih

Jaime King (Slika: pinterest)

Spremeni svoj običajni zimski styling z dodatkom živalskega potiska. S temnimi kavbojkami in leopardjimi gležnarji se Jamie King uspešno bojuje proti turobnemu zimskemu vremenu.

3. Naj bo styling primeren od jutra do večera

Katie Holmes (Slika: pinterest)

Styling pod parko naj bo kar se da eleganten: Katie Holmes je eleganco ustvarila s črnimi salonarji, temnimi skinny jeans hlačami, svetlo sivo bluzo in torbico s kamuflažnim vojaškim potiskom.

Ne spreglej niti jesensko-zimskega stila čudovite Mirande Kerr!