Domov » Lepota & zdravje » Zvezdniški trik: Kako nanesti korektor, da izgledaš 10 let mlajše

Zvezdniški trik: Kako nanesti korektor, da izgledaš 10 let mlajše

Lepota & zdravjeLičenje
Zvezdniški trik: Kako nanesti korektor, da izgledaš 10 let mlajše
📷 Blondie and the Boys

Korektor je brez dvoma najpomembnejši element tvoje kolekcije ličil. En zares izjemen korektor lahko nadomesti tekočo podlago in včasih, če ima dodane negovalne sestavine, tudi kreme. S staranjem se potreba po težkih in prekrivnih tekočih podlagah vse manjša in manjša in najbolj se začneš zanašati le na korektor.

Da bi iz njega potegnila največ, morš vedeti, kako ga pravilno nanesti. Vse vemo, da korektor dela čudeže pri prekrivanju mozoljev in kožnih madežev, ampak ali si vedela, da je zmožen še veliko več? Vizažisti slavnih imajo v rokavih ogromno trikov za najboljši nanos korektorja – ne le za prekrivanje nepravilnosti, ampak tudi za osvetljevanje obraza in skrivanje dejanske starosti.

Kako nanesti korektor, da osvetliš oči

Če korektorja na predel pod očmi ne nanašaš v obliki trikotnika, potem zelo verjetno izgledaš navidez starejša. Z enostavno metodo nanašanja korektorja in prekrivanja podočnjakov lahko v trenutku izgledaš tudi 10 let mlajša!

Večina ljudi nanese le nekaj pikic korektorja na predel pod oči in ga zablenda z prsti ali gobico. Povsem narobe! Za mladosten videz bi morala korektor nanesti pod oči v obliki narobe obrnjenega trikotnika, ki naj sega vse do lic. S čopičem, gobico ali prstom ga temeljito zablendaj. Nikar ne razmazuj korektorja, ampak le tapkaj.

Nanos zaključi tako, da preko naneseš še fiksirni puder v prahu, da preprečiš nabiranje korektorja v gubah in finih linijah.

Na ta način boš osvetlila oči, tvoj obraz pa bo izgledal sveže in mladostno. Ja, tako zelo enostavno je!