22. decembra na Kurzschlussu ob UMEKU tudi DJ Rush

Na Kurzschlussu, 22. decembra, se bo UMEKU ob njegovi 30. obletnici delovanja kot spremljevalni didžej pridružil DJ Rush, ugleden ameriški producent elektronske glasbe in didžej. DJ Rush je ikona techno glasbe, njegovi energični seti in karizmatična prisotnost na odru že leta navdušujejo množice po celem svetu. Ima neverjetno sposobnost, kako s publiko vzpostaviti neposreden stik, in z UMEKOM bosta zagotovo raztrgala letošnji Kurzschluss.

Američan DJ Rush je tesno povezan s čikaško house in techno sceno, ta pa je imela pomembno vlogo pri oblikovanju krajine elektronske glasbe v ZDA in po svetu. Za Rushev glasbeni slog so značilni hitri, energični ritmi ter intenzivni in dinamični nastopi. Je stalnica v svetovnem techno krogu ter nastopa v največjih klubih in največjih festivalih po vsem svetu. Izdal je številne skladbe in albume miksov, med njegove najbolj znane stvaritve pa sodijo »Get On Up«, »Freaks on Hubbard« in »Motherfucking Bass«.

Letošnji Kurzschluss bo nekaj posebnega, saj se ljubiteljem techno glasbe obeta edinstven in unikaten šov – še nikoli slišana in videna retrospektiva UMEKOVIH 30 let delovanja. DJ Rush je prvi, ki ga napovedujemo, da se bo za mešalno mizo pridružil UMEKU. Ni pa zadnji UMEKOV prijatelj, ki ga 22. decembra pričakujemo v Ljubljani.

Vsi ljubitelji techna se tako lahko pripravijo na nepozabno noč, polno hipnotičnih zvokov in neskončnega plesa. To bo večer, ko se bodo njihove glasbene želje uresničile.

Vstopnice za letošnji Kurzschluss so že na voljo, a ljubitelji techna morajo pohiteti, saj je za UMEKOVO 30. obletnico glasbenega ustvarjanja povpraševanje ogromno.

Vse aktualne informacije o letošnjem dogodku lahko spremljate tudi na našem Facebook in Instagram profilu.👇