fbpx

Česa kamere o Luki Dončiću ne pokažejo

Znano je, da se naš košarkarski superzvezdnik Luka Dončić veliko pritožuje nad sodniškimi odločitvami v ligi NBA, nedavno, na svetovnem prvenstvu v košarki, pa je bilo nestrinjanje s sodniškimi odločitvami še bolj izrazito, zaradi česar je bil na tekmi s Kanado celo izločen iz igre. Glede sodniških odločitev bi lahko veliko razpravljali, vendar bomo rekli samo to, da si sodniki zelo očitno niso želeli Slovenije videti v odločilnih tekmah za prvo, drugo ali tretje mesto.

In ko veš, da ti sodniki delajo krivico, te to seveda prizadene, še zlasti če si srčen človek, kakršen pa Luka brez dvoma je. Po zaključku zadnje odigrane tekme in zmage nad Italijo, je svojo dobrosrčnost na svetovnem prvenstvu pokazal kar dvojno.

Luka je najprej razveselil svoje navijače, ko je na tribuno vrgel svoje turkizne superge,…

…nato pa v publiki opazil še mladi par in njunega sina, ki so pred seboj držali napis: “Luka, po tebi sem dobil ime”. Luka se je odločil, da bo pokal, ki ga je dobil kot nagrado za prvega strelca svetovnega prvenstva, podaril prav tej mladi družinici.

Preberi si tudi:
Luka Dončić - Modna.si

Luka Dončić naj bi z naslednjo pogodbo zaslužil 80 milijonov dolarjev na leto

Zvezdnik slovenske moške košarkarske reprezentance in ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić naj bi to sezono zaslužil več kot 40 milijonov dolarjev, vendar naj bi obstajala možnost, da bi…