5 modelov čevljev, ki jih po mnenju Meghan Markle potrebuje vsaka ženska

Garderobna omara s čevlji od Meghan Markle je z eno besedo zavidljiva. Ampak če se malo bolj poglobiš v njeno obutev, kaj dejansko najpogosteje nosi, kaj hitro ugotoviš, da prisega le na nekaj različnih modelov.

V nadaljevanju ti predstavljamo pet modelov čevljev, ki jih vsaka ženska potrebuje v garderobni omari po mnenju vojvodinje suseške.

Salonarji v špico

Meghan obožuje visoke pete in to z dobrim razlogom. So neverjetno laskajoče in dobesedno povzdignejo vsako modno kombinacijo. Če se ti zdijo 10-centimetrske petke preveč boleče (sploh za vsakdan), potem razmisli o elegantnih salonarjih v špico z maksimalno 8-centimetrsko petko, ki naj bo čim tanjša, saj bo zaradi tega izgledala višja kot je v resnici.

Elegantni “copati”

Sposojeni od fantov in zelo kulski. Elegantni “copati” so odličen način, kako izledati urejeno in ne žrtvovati udobja. Najdeš jih v nešteto različnih odtenkih, materialih in vzorcih, vendar nikoli ne moreš zgrešiti s klasičnim črnim semišem, kakršne obožuje tudi vojvodinja.

Bele superge

Vojvodinjo lahko le redko vidimo v športnih oblačilih (celo na športnem igrišču nosi petke!) in ko jih nosi, seveda tudi takrat izgleda kot iz škatlice. Svoje bele superge kombiniraj k vsem od “boyfriend” kavbojk, skrajšanih oprijetih kavbojk do srednje dolgih kril in pisarniških oblek. Pomembno je le, da so brezmadežne.

Usnjeni sandali brez pete

Sinonim za poletno klasiko – usnjeni sandali brez pete so zelo udobni za dolgotrajno nošenje in izgledajo veliko bolj urejeno kot natikači. Zgleduj se po Meghan in jih kombiniraj z lahkotno poletno obleko ali pa s kratkimi hlačami in (zavihanimi) “boyfriend” kavbojkami.

Škornji s peto

Špičasti salonarji s peto in “elegantni” copati ti bodo zelo dobro služili v spomladanskih, poletnih in jesenskih mesecih, pozimi pa jih zamenjaj za tople škornje. Ne glede na višino pete, elegantno izgledajo pod obleko, krilom ali hlačami s širokimi hlačnicami, nosiš pa jih lahko tudi preko oprijetih kavbojk.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry