Domov » Prehrana & Recepti » TAKO bosta na pol prerezano sadje in zelenjava sveža še več kot teden dni!

TAKO bosta na pol prerezano sadje in zelenjava sveža še več kot teden dni!

Prehrana & Recepti
TAKO bosta na pol prerezano sadje in zelenjava sveža še več kot teden dni!
📷 Envato Elements

Plastična in aluminijasta folija sta preteklost!

Se tudi tebi pogosto dogaja, da za smoothie ali kosmiče potrebuješ le pol avokada, le pol banane, le pol jabolka ali le pol breskve? Če si sadje nato pustila v hladilniku kar tako, se je obarvalo rjavo, če pa si ga prekrila s plastično ali aluminijasto folijo, pa si le-to morala kasneje zavreči, kar pa je, v današnjem času, ko smo ljudje bolj ozaveščeni glede varovanja okolja, povsem nepotreben odpadek.

Predstavljamo ti zelo uporabne silikonske pokrovčke za sadje, zelenjavo in pa tudi za posodice, pločevinke in kozarce! Na pol prerezana sadje in zelenjava prekrita s temi simpatičnimi silikonskimi pokrovčki ostaneta sveža v hladilniku še najmanj en teden, poleg tega pa so pokrovčki tudi izjemno enostavni za čiščenje, saj jih lahko očistiš kar v pomivalnem stroju.

V paketu prejmeš 6 silikonskih pokrovčkov različnih velikosti, trenutno po akcijski ceni 11,90€. Med pokrovčki je en posebej namenjen shranjevanju polovice avokada, vendar ga zaradi podobne oblike lahko uporabiš tudi za prekrivanje polovice hruške.

(Najnakupi.si)