Domov » Moda & stil » 5 načinov, kako poleti nositi črnino od glave do pet

5 načinov, kako poleti nositi črnino od glave do pet

Moda & stil
5 načinov, kako poleti nositi črnino od glave do pet
📷 FIGTNY

Nisi ljubiteljica barv? Ni problema!

Christian Dior je imel prav, ko je izjavil: “Črno lahko nosiš kadarkoli. Lahko jo nosiš pri katerikoli starosti. Lahko jo nosiš za skorajda vsako priložnost.” In čeprav so temperature poletnemu času primerno zelo visoke, to še nikakor ne pomeni, da bi se morala odreči črnim oblačilom.

Živahne odtenke in pisane vzorce v najtoplejšem letnem času vsake toliko časa zamenjaj z oblačili v najtemnejši barvi. Predstavljamo ti 5 zanimivih črnih modnih kombinacij.

Izbiraj lahkotne, zračne materiale

Najprej se prepričaj, da je oblačilo, ki ga boš oblekla, zelo lahkotno in zračno. Na srečo so prosojni materiali trenutno zelo v trendu, tako da ti tudi v črnini na najbolj vroče poletne dni ne bo vroče.

Drži se osnov

Poleti se večina ljudi bolj nagiba v barvitim oblačilom, s čimer ni popolnoma nič narobe. Ampak tako kot rožasta majica izgleda odlično z živahnim krilom, tudi črna majica in lahkotno črno krilo lahko izgledata poletno.

Kombiniraj različne silhuete

OK, kompaktni materiali, kot je na primer usnje, niso najbolj primerni za čez dan, ko je zunaj okoli 30 stopinj, vsekakor pa lahko usnjeno krilo in t-majico oblečeš zvečer, ko se ozračje nekoliko shladi. Kombiniraj črno mini krilo in ohlapno majico z nizkimi gležnarji ali sandali.

Poigraj se s teksturo in detajli

Se ti črni stajlingi zdijo dolgočasni? Monokromatsko paleto lahko začiniš tako, da dodaš element presenečenja. Modna ribja mreža ali široke hlače z visokimi razporki bodo vsekakor popestrile vsak modni videz.

Naj bodo zvezde stajlinga modni dodatki

Ko nosiš relativno enostaven stajling, so opazni modni dodatki preprosto obvezni – to so lahko neobičajna verižica, salonarji/sandali za zavezat ali torbica z zanimivo poslikavo.