Domov » Moda & stil » 5 zimskih modnih kombinacij, ki jih enostavno prekopiraš

5 zimskih modnih kombinacij, ki jih enostavno prekopiraš

Moda & stil
5 zimskih modnih kombinacij, ki jih enostavno prekopiraš
📷 Mia Mia Mine

Ko se zjutraj zbudiš je mrzlo in še vedno temno. Zadnja stvar, ki jo želiš početi na zaspano in turobno jutro je sestavljanje stajlinga. Da bi ti vse skupaj olajšali, ti v nadaljevanju predstavljamo 5 modnih formul, ki so stajliš, tople in enostavne za kombiniranje.

Bunda iz umetnega krzna + Kavbojke + Nizke petke

Misliš, da kavbojke ne morejo izgledati prefinjeno? Kombiniraj jih s čevlji z nizko peto in preveliko “krzneno” bundo ter pomisli še enkrat.

Puhovka + Bele hlače + Superge

Topel nasvet: Obvezno obuj nogavice (razen, če si ta srečnica, da te nikoli ne zebe v gležnje), ki naj imajo zanimiv vzorec ali bleščice in stajlingu boš v trenutku dodala piko na i.

Srajčasta obleka + Plašč do tal + Visoki škornji

Krajša obleka in visoki škornji tvoje noge vedno naredijo dolge kot ponedeljek.

Zavihane kavbojke + Teddy plašč + Gležnarji

Lepota ogromnega, puhastega plašča je, da je že sam po sebi tako zelo poseben, da so preostala oblačila lahko povsem preprosta in tvoj stajling kljub vsemu ne bo izgledal dolgočasno.

Usnjene legice + Pulover s kapuco + Prevelik volnen plašč

Ta stajling je dokaz, da lahko s pravilnim kombiniranjem nosiš tudi oblačila za šport in v njih izgledaš fenomenalno. Udoben pulover s kapuco in usnjene legice v kombinaciji s čudovitim plaščem in gležnarji s peto te grejejo v mrzlih dneh, hkrati pa v stajlingu izgledaš zelo modno napredna.