Domov » VIP » TOLIKO premoženja ima Gisele Bündchen

TOLIKO premoženja ima Gisele Bündchen

VIP
TOLIKO premoženja ima Gisele Bündchen
📷 Gisele Bundchen / Instagram

Te zanima, koliko je vredna Gisele? Z eno besedo: ogromno!

Gisele Bündchen je brazilska supermanekenka, katere premoženje, po poročanju Celebrity Net Wortha, znaša kar 400 milijonov dolarjev. Gisele si je prvotno želela kariero profesionalne igralke odbojke, vendar so ti plani padli v vodo, ko jo je pri 13-ih letih odkrila modna agencija.

Po tem, ko je tekmovala na različnih lepotnih tekmovanjih, sej Gisele odločila, da se preseli v New York, kjer je leta 1996 pri svojih 16-ih letih tudi uradno začela svojo manekensko kariero s prvim sprehodom po modni pisti na tednu mode.

Hitro je postala ena izmed najbolj priljubljenih modelov na svetu in priznane modne znamke so jo pogosto najemale kot obraz svojih kampanij, med drugim so bile to Versace, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Christian Dior in Victoria’s Secret. Gisele pa se je pojavila tudi na številnih naslovnicah revij, kot so Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, W, poleg njih pa tudi na naslovnici revije Rolling Stones, Esquire, GQ in v revijah Forbes, Newsweek in Time. Manekenka pa je tudi podjetnica, saj je v okviru brazilskega podjetja Ipanema lansirala svojo linijo sandalov, ter pisateljica, saj je lani izdala svojo prvo knjigo z naslovom ‘Lessons’.

38-letnica je poročena z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, ki je doslej zaslužil skupaj 230 milijonov dolarjev. Gisele Bündchen pa je do decembra 2018 sama zaslužila 500 milijonov dolarjev. Ta številka ne vključuje nepremičninskih sredstev in ostalih nelikvidnih naložb.

Te zanima, na katero mesto se Gisele uvrstila med 10 najbolje plačanimi manekenkami za leto 2018?