Domov » VIP » TOP 10 najbolje plačanih manekenk za leto 2018

TOP 10 najbolje plačanih manekenk za leto 2018

VIP
TOP 10 najbolje plačanih manekenk za leto 2018
📷 Instagram @KendallJenner / @ChrissyTeigen / @Gisele

Manekenska kariera ti lahko prinese ogromno denarja, če le znaš dobiti delo (oziroma več njih) in spodnjih 10 manekenk to resnično obvlada.

Zneski temeljijo na zaslužku med junijem 2017 in junijem 2018, skupaj pa je 10 najbolje plačanih manekenk v preteklem letu zaslužilo zavidljivih 113 milijonov dolarjev.

10. Doutzen Kroes: 8 milijonov dolarjev

Velike pogodbe z blagovnimi znamkami, kot so L’Oréal, Piaget in ostale so Doutzen prinesle 8 milijonov dolarjev na bančni račun, zaradi katerih je pristala na 10. mestu.

8. (izenačeno) Joan Smalls: 8,5 milijona dolarjev

Nekdanji Victoria’s Secret angelček Joan Smalls, ki je v manekenski industriji že od leta 2007, si 8. mesto deli s precej mlajšo Bello Hadid, ki se z manekenstvom ukvarja komaj nekaj let.

8. (izenačeno) Bella Hadid: 8,5 milijona dolarjev

7. Gigi Hadid: 9,5 milijona dolarjev
Rivalstvo med sestrama je zagotovo prisotno. Starejša sestra je mlajšo prehitela za natanko en milijon dolarjev.

5. (izenačeno) Cara Delevingne: 10 milijonov dolarjev

Cara je klasičen primer manekenke, ki se je podala v igralske vode. Čeprav njena velika vloga v filmu Valerian ni požela ravno navdušenja, pa je v lanskem letu kljub temu zaslužila 10 milijonov dolarjev in kmalu si jo bomo lahko ogledali v seriji Carnival Row.

5. (izenačeno) Gisele Bundchen: 10 milijonov dolarjev

Gisele je tehnično gledano upokojena manekenka, vendar kljub temu še vedno služi mastne denarce. Lani je zaslužila kar 10 milijonov dolarjev.

3. (izenačeno) Rosie Huntington-Whiteley: 11,5 milijona dolarjev

Rosie Huntington-Whiteley ima svojo linijo izdelkov, tako v britanski trgovski verigi Marks & Spencer kot tudi preko lastnega podjetja Rose Inc.

3. (izenačeno) Chrissy Teigen: 11,5 milijona dolarjev

Chrissy je izjemno priljubljena na socialnih omrežjih, še zlasti na Twitterju in Instagramu. Nedavno je izdala ze svojo drugo kuharsko knjigo, še vedno je del voditeljskega para v glasbenem šovu Lip Sync Battle, ima pa tudi svojo linijo kuharskih pripomočkov.

2. Karlie Kloss: 13 milijonov dolarjev

Za Karlie je bilo lansko let resnično izjemno leto, saj ji do zdaj še ni uspelo toliko zaslužiti v le enem letu. Delno je za takšen znesek zaslužna tudi njena konstantna prisotnost na družabnih omrežjih.

1. Kendall Jenner: 22,5 milijona dolarjev

Kendall Jenner ni največja zaslužkarica med Kardashian-Jennerkami, je pa v preteklem letu brez dvoma zaslužila največ med vsemi manekenkami.