51-letna Bethenny Frankel razkriva skrivnosti vitke postave brez diet in telovadbe

Bethenny Frankel ima zavidanja vredno bikini postavo, vendar ni na nobeni dieti, še manj pa ji na misel pride, da bi telovadila.

Zvezdnica je v novem TikTok videu razkrila, da je spanje na prvem mestu in da ne šteje kalorij, ko poskuša doseči popolno bikini telo. V videoposnetku, objavljenem na njenem TikTok profilu, je 51-letnica odgovorila na vprašanje oboževalke o tem, lahko “ostane tako vitka”, in njen odgovor te bo morda presenetil.

“To me ves čas sprašujejo. Ne telovadim. Delam, kar lahko, ko lahko,” je začela pojasnjevati ustanoviteljica podjetja SkinnyGirl. “Bordala bom na snegu, če lahko, deskala bom, če bom lahko. Hodila bom po plaži … ampak najprej izberem spanje. Spanje je na prvem mestu in biti srečen je prioriteta.”


@bethennyfrankel The zero fucks lifestyle is the way of life… #naturallythin #howto #howtostaythin #howtostayfit #howtostaylean #dietculture #foodnoise #chooselifealways #enjoylife #priorities #eatwhatyouwant #enjoylife #alcohol #sleepisimportant #selfcare #carpediem ♬ original sound – Bethenny Frankel

“V svojih 30-ih sem bila verjetno 9 kg težja in vedno sem bila na dieti,” je priznala podjetnica in dodala, da ne verjame več v omejevanje pri hrani. “Tako da jem, kar hočem in se nikoli ne prenajedam. Ne treniram in ne dvigujem uteži. Verjamem v ravnotežje. Verjamem v spanje, verjamem v življenje, verjamem v pomfrit, verjamem v alkohol in verjamem v to, da nisi nor.”

“Bolj ko postajaš nor, slabše ti je. In ko postajaš starejši, spoznaš, da življenjski slog brez skrbi deluje bolje,” je dodala.

Preberi si tudi:

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si