53-letna Renee Zellweger ostro nad lepotne izdelke proti staranju

Renee Zellweger razkriva, kaj si misli o nekaterih lepotnih izdelkih proti staranju, ki se tržijo za ženske.

V svojem intervjuju za The Sunday Times je 53-letna igralka razkrila, da sploh ni navdušena nad tem, kako nekatera podjetja tržijo izdelke, še zlasti tiste “proti staranju”.

Renee je pojasnila, da je sploh ne zanima, da bi zavrtela čas nazaj.

“Dopolniti 50 let se je zdelo kot povsem nov začetek brez neumnosti, točka, ko lahko prenehaš poslušati vse tiste glasove v svoji glavi in ​​vsa tista pričakovanja in projekcije, ki jih imajo ljudje o tebi in postaneš bolj pristen,” je povedala. “Na primer, veliko sreče vsem, ki ste naivneži, ker morate še veliko preživeti, da pridete v moja leta, jaz pa sem si zaslužila svoj vpliv in glas.”

Renee dodaja, da ko vidi “vse tiste oglase, ki govorijo, da nam ni treba kazati svojih resničnih let, če samo kupimo vse njihove kreme in popravke in vse tiste smeti, ki nam jo želijo prodati? Mislim, kaj, ali praviš, da nisem več vredna, ker imam 53 let? Ali hočeš to povedati?”

“Obstaja velika razlika med tem, da si absolutno najboljši, najbolj živahen jaz, in med tem, da želiš biti to, kar nisi. Če želite biti živahni in lepi, morate sprejeti svojo starost, drugače živite opravičujoče in zame to sploh ni lepo.”

Ravno pred kratkim je Jennifer Garner svojim oboževalcem svetovala glede uporabe lepotnih injekcij.

Preberi si tudi:
Jennifer Garner

Igralka Jennifer Garner svetuje glede uporabe lepotnih injekcij

Jennifer Garner je delila nekaj lepotnih nasvetov, za katere upa, da si jih bodo oboževalci vzeli k srcu. 50-letna igralka in mama treh otrok je za Harper’s Bazaar…