Ta sreda rezervirana za Hiter kot strel – težko pričakovano nadaljevanje filmske uspešnice Top Gun: Maverick

Na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA so srede rezervirane za kino pod zvezdami. To sredo bo predvajan film Hiter kot strel. V filmu hoče Brad Pitt kot nesrečni plačani morilec Ladybug za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se mu jih je že cel kup izjalovilo. Ampak zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje do navzkrižja s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu.

Naslednjo sredo bo zopet predvajan film Top Gun: Maverick. Tom Cruise se kot pilot Maverick vrača v enem najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice. Prav ta vloga ga je pred desetletji izstrelila med zvezde.

V sredo, 24. avgusta, bo predvajana animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov, kjer sta super-pes in Superman najboljša prijatelja in nerazdružljiva. Delita si iste supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu.

Na ALEJI SKY lahko ob četrtkih uživate v brezplačnih koncertih v živo (Foto: Žiga Intihar)
Na ALEJI SKY lahko ob četrtkih uživate v brezplačnih koncertih v živo (Foto: Žiga Intihar)

Četrtki so namenjeni koncertom, ki so brezplačni za vse obiskovalce. Prihajajoči četrtek bo minil v družbi Guštija, tretji četrtek v avgustu z Mirkom in Markom (Avtomobili), zadnji avgustovski četrtek pa z jazz in pop pevko Alenko Godec. V petek si pričarajte pravo latino zabavo – v divje ritme vas bo popeljal DJ. Ob nedeljah lahko otroke presenetite z gledališkimi matinejami, vse dni v tednu pa s skakanjem na največjem trampolinu na svetu.