Pete Davidson na terapiji zaradi travme

Ponovna združitev s Kim Kardashian se ne bo zgodila.

Razkrito, kaj se dogaja v življenju Kim in Peta Davidsona sredi njunega nedavnega razhoda.

Preberi si tudi:
Pete Davidson in Kim Kardashian

Zakaj sta se razšla Kim Kardashian in Pete Davidson

Kim Kardashian in Pete Davidson šla vsak svojo pot. Samo devet mesecev po potrditvi njunega razmerja je slavne zveze zdaj konec, poroča E! Online. Izdaja pravi, da sta…

Vir blizu Peta je razkril, da je na terapiji za travme od aprila letos. In nikar ne pričakuj, da bosta Kim in Pete spet skupaj. Bližnji vir pravi, da je njuno razmerje doseglo “naravni zaključek” in da je šlo za prijateljski razhod, ki pa ni bil nenaden.

“Vsekakor sta se upočasnila,” je vir povedal za People. “Stvari so se na začetku hitro postale vroče, ko je lahko potoval sem in tja, da bi videl Kim in preživljal čas z njo, vendar je njegov urnik postal zelo natrpan. Pete je še vedno zelo razočaran zaradi razhoda. Res sta se ujela in se skupaj zabavala, a zdi se, da je zvezi potekel rok trajanja.”

Drugi vir je dejal: “To je bil prijateljski razhod. Nekaj časa sta se pogovarjala o prekinitvi razmerja. Ni bilo nenadoma. In to je bila obojestranska odločitev. Ponovna združitev trenutno ni v načrtu.”

Pete naj bi bil od aprila na terapiji za travme, da bi poiskal pomoč zaradi spletnega nadlegovanja s strani Kiminega bivšega moža Kanyeja Westa.

“Pozornost in negativnost, ki prihajata od Kanyeja in njegovih norčij, sta bila za [Peta] sprožilec in moral je poiskati pomoč,” je vir povedal za People.

Vir je tudi dodal, da Pete “ne obžaluje, da je hodil s Kim, in želi, da se zelo jasno pove, da ga je ves čas njune zveze podpirala. V nadaljevanju se želi osredotočiti le na svojo kariero.”

Preberi si tudi:
Kylie Jenner

Izdelovalec kozmetike trdi, da Kylie Jenner zavaja svoje oboževalce

Kylie Jenner se je odzvala na kritike glede fotografij, ki jih je objavila iz laboratorija Kylie Cosmetics v Milanu v Italiji. 24-letnica je v sredo (3. avgusta) na…