6 brezčasnih kosov nakita, ki ne bodo šli nikoli iz mode

Koliko jih imaš?

Recimo, da se zjutraj oblačiš in nimaš časa ali motivacije, da bi stilirala popolno skombiniran stajling. Namesto, da živčno iščeš inspiracijo na Instagramu ali Pinterestu (za kar potrebuješ malo več časa), se raje zanesi na svojo zbirko nakita, ki lahko v trenutku dvigne tudi najbolj preprost videz. Zato je še toliko bolj pomembno, da svojo zbirko obogatiš s temi šestimi kosi nakita, ki nikoli ne bodo šli iz mode.

Diamantni uhani za vsak dan

Govorimo o utilitarnosti. Preprosti okrogli uhančki (iz pravih diamantov ali umetnih) so naš (in verjetno tudi tvoj) vsakdanji ‘go-to’ nakit. Elegantni in subtilni uhančki se ujamejo s katerimkoli stajlingom. Idealni so tudi za takrat, ko si želiš popestriti videz, vendar se ti ne da preveč razmišljati o stiliranju.

Tanki prstani, ki jih lahko nosiš samostojno ali več skupaj

Čudoviti zlati in srebrni obroči imajo prav zdaj svoj trenutek, vendar pa se nimaš česa bati, da bodo zgolj muha enodnevnica. Zgolj to, kako jih nosiš, bo morda šlo iz mode, nikakor pa ne njihov šik, minimalistični videz.

Svetleči statement uhani

So trenutki, ki so kot nalašč za majhne diamantne uhančke in so trenutki, ki kar kličejo po najbolj opaznih, svetlečih statement uhanih. Najboljše pri njih je, da jih lahko nosiš skupaj z malo črno oblekico, ki si jo sicer nosila že vsaj 36-krat, vendar bodo vsi preveč zaposleni s hvaljenjem tvojih uhanov, da bi opazili že znano črno obleko. Pomembno je le, da so uhani diamantni ali kristalni in brezbarvni, saj jih boš tako lahko nosila še leta in leta z nešteto različnimi kombinacijami.

Zlata verižica, ki doda karakter

Recimo, da nosiš preprost črn pulover in kavbojke ali ennobarvno ogrinjalo. Trenutek, ko si okoli vratu obesiš še zlato verižico? Čisto drug nivo. Je pa tukaj zelo pomembna dolžina: preveč obvratna ‘choker’ verižica in izgledala boš kot najstniška zvezda z Instagrama; če bo predolga, boš izgledala kot bejba iz hip hop videospota. Poskusi nekaj vmesnega. Aja, ostali kosi pa naj bodo čim bolj preprosti in minimalistični. Ta verižica mora biti najbolj opazna stvar pri celotnem videzu.

Klasična ura, ki jo lahko nosiš v službo

Tako kot je modna, je tudi funkcionalna. Sofisticirana ura z usnjenim paščkom sporoča, da si pripravljena na biznis. Velikost naj bo malenkost večja, vendar ne prevelika, izgled pa naj bo nekoliko androgen (lahko je tudi podedovana od tvojega dedka ali pa sposojena od partnerja).

Ikonična zapestnica, ki jo boš občudovala do konca življenja

Za to boš zapravila malo več denarja, vendar se še kako splača. Brezčasna in klasična Love zapestnica od Cartier-ja ali Hermès-jeve zapestnice bodo resda izpraznile denarnico, vendar so to kosi nakita, ki jih boš nosila vsak dan, dan za dnem. Da ne omenjamo niti, koliko pohval boš prejela zanje.