Blake Lively razkrila, kako je izgubila poporodno težo

Nič predelanih živil.

Blake Lively je svojega prvega otroka, hčerko James, rodila le 8 mesecev pred snemanjem filma ‘The Shallows’, v katerem je morala nastopiti tudi v kopalkah, zato je morala ekspresno hitro izklesati telo in priti v formo za zelo fizični film. V začetku poletja je Blake na promociji omenjenega filma v New Yorku medijem razkrila, da je iz svoje prehrane izločila zgolj gluten in sojo.

“Nisem uživala ne glutena ne soje,” je povedala na avstralskem Kyle and Jackie O Show-u. “Ko enkrat izločiš sojo, ugotoviš, da ne uživaš več predelanih živil. In to je praktično vse, kar sem naredila. Nič predelanih živil in redni treningi.”

“Izgleda, kot da je to zelo preprosto izločiti iz prehrane, ampak kaj malu ugotoviš, da je soja prisotna praktično povsod,” dodaja. “Vsemu, kar ješ, je dodana soja. Tudi, če je to zdrava hrana, kot na primer organska živila iz Whole Foods, je vedno prisotna tudi soja.”

28-letnica je celo izzvala gostitelje šova, da tudi sami poskusijo to restriktivno dieto. “Samo poskusite ne uživati soje in glutena in videli boste, kako težko je,” jim je razložila igralka. Kljub vsemu pa je uspela doseči neko ravnovesje. “Še vedno sem lahko uživala sladkor in podobne stvari. Vse se vrti okoli zmernih količin. Moraš uživati tako beljakovine, kot tudi ogljikove hidrate in zelenjavo. In to sploh ni bilo tako težko, saj sem lahko jedla riž in suši.”

Muffini so bili seveda prepovedani, kot tudi sveže pecivo med snemanjem filma ‘The Shallows’. “To je bilo najtežje,” razlaga. “Vsako jutro so na snemanju pekli sveže muffine. Tako božansko so dišali!”

Na srečo pa so že zdavnaj zaključili s snemanjem filma, na poti pa je drugi otrok in zato igralki niti na misel ne pride kakršnakoli dieta – no, vsaj dokler ne povije otroka številka 2.