6 enostavnih nasvetov za močnejše in gostejše obrvi

Nič ne naredi selfie-ja bolšega kot močne obrvi. Elegantne in polne obrvi so postale vroči trend v lepotni industriji – in ne izgleda, da bi kaj kmalu šel v pozabo. Če nisi lepotna strokovnjakinja, potem se ti geli za obrvi morda zdijo malo prezahtevni za uporabo in prav zato ti v nadaljevanju predstavljamo enostavne nasvete, kako do močnejših in bolj polnih obrvi!

1. Če so košate obrvi točno to česar si želiš, potem s krtačko za oblikovanje obrvi s cik-cak potezami počeši le-te navzgor, da ustvariš iluzijo bolj polnih in daljših obrvi.

2. Svinčnik za oči bo postal tvoj najboljši prijatelj. Nikar ne riši debelih in dolgih linij po obrveh. Tanke in kratke poteze, kjer imaš prazne prostore, bodo naredile čudeže in ustvarile bolj naravno poln videz.

3. Če so tvoje obrvi tanke, potem je najboljši način za ustvarjanje večjih obrvi ta, da uporabiš dva ali več izdelkov. Torej, namesto da samo narišeš kratke črtice s svinčnikom, jih nato še malo zabriši s senčilom in svinčnikom za obrvi, da bodo izgledale še bolj naravne.

4. Začni uporabljati obarvano maskaro za obrvi, saj bo dodala tvojim obrvem teksturo, jih malo odebelila in fiksirala na mesto.

5. Nihče nima obrvi v samo enem odtenku. Zaradi edinstvene kombinacije barv dlačic na obrveh je zelo pomembno, da za čim bolj naraven videz uporabljaš več različnih odtenkov. Tako boš ustvarila teksturo in definicijo in preprečila izgled umetno narisanih obrvi.

6. Dodaj malo osvetljevalca pod obrvi, da bodo resnično izstopale. S tem dodaš obrvem globino in definicijo.

Ne spreglej tudi, kako na naraven način do daljših in gostejših trepalnic in kako lahko v trenutku izgledaš bolj budna!