7 največjih trendov manikur, ki jih moraš poskusiti v letu 2017

Ali so ti všeč ali pa ne, poslikani nohti še zdaleč ne gredo v pozabo. In da ti prihranimo nekaj časa pri izbiranju naslednje manikure, smo naredile manjšo raziskavo najnovejših trendov. Sledi 7 različnih manikur, nad katerimi smo tudi same najbolj navdušene (in komaj čakamo, da jih poskusimo!).

Color-blocking z negativnim prostorom

Zapomni si naše besede: vedno več dizajnov z negativnimi prostori (namerno puščanje določenega dela nohta nepobarvanega) boš videla v nadaljevanju letošnjega leta. Všeč nam je kombinacija svetlečih kovinskih barv z opaznimi odtenki (kot je temno modra ali črna) za ‘edgy’ pridih na elegantni manikuri.

Goli robovi

Kdo bi vedel, da lahko nepobarvani robovi nohta izgledajo tako zelo šik? Obarvan lak nanesi samo po sredini nohta, kar optično podaljša tudi krajše nohte, poleg tega pa ti tudi ne bo potrebno skrbeti, ali ti je kaj laka ušlo na obnohtno kožico.

Holografski detajli

Ko že govorimo o golih robovih, efekt je še bolj hipnotičen, če ga kombiniramo še z enim velikim trendom: holografskimi detajli. Od odtenkov, ki spreminjajo barve, do koščkov celofana, dodatek odsevnega sijaja ustvari privlačno dimenzijo na tvojih nohtih.

Poldragi kamni

Ta motiv je trenutno izjemno priljubljen (tudi na poročnih tortah). Sama lahko subtilen izgled ustvariš tako, da strateško kombiniraš kovinske odtenke lakov in odtenke poldragih kamnov.

Minimalistične črte

Eden od najpreprostejših (in najlažji za vzdrževanje) trendov vključuje le tanko vodoravno črto na vsakem nohtu. Če si želiš malo popestriti izgled, kombiniraj dva različna odtenka, kot vidiš na sliki zgoraj.

Obrobljeni nohti

Še ena manikura za vse, ki imate rade minimalizem. S tankim čopičem in lakom v kovinskem odtenku okoli in okoli obrobi vsak noht.

Diamantni nohti

Absolutno najbolj opazni in svetleči na tem seznamu. Diamantni nohti so posodobljena različica lanskoletnih zrcalnih nohtov. Dobra novica je, da so že sami po sebi zadosten dodatek, tako da ne boš potrebovala nobenega nakita. Slaba novica pa je ta, da nobena manikura za takimi nohti ne bo izgledala dovolj bleščeča.