8 stajliš stvari, ki jih obožujemo pri dopustniškem oblačenju

Imaš popolno dovoljenje, da si malo vroče neurejena.

Teden na morju, oh kako obožujemo to. Slan zrak, vroče sonce, rižota z morskimi sadeži in kolesarjenje ob morju. Ampak, kar nam je še bolj všeč pa je to, da se lahko popolnoma sprostimo glede dnevnih stajlingov (ultra kratke hotkice od jutra do večera).

To je osem stvari, ki jih obožujemo pri dopustniškem oblačenju.

1. Gromozanski kaftan. Je tako velik, da bi zakril štiričlansko družino? In dovolj moten, da bo zakril naše kopalke spodaj? Potem je dovolj dober, da si ga ogrneš za v lokal.

2. Širok slamnik, ki zakriva tudi ramena. In ko smo že pri dodatkih … ne pozabi niti na velikanska sončna očala, ki ti zakrijejo pol obraza.

3. Denim hotkice, ki razkrivajo žepe. Običajno si popolna dama v kratkih hlačah. Ne ta teden! In občutek je veličasten.

4. Top, ki razkriva ravno pravšnjo mero stranskega dela prsi. Zakaj bi vedno skrivala pod majicami tisti bralette ,za katerega si odštela 50€?

5. Okraski, bleščice … povsod. Okrašena torbica. Ogrinjalo z bleščicami. Resasti cofki na sandalih. Tokrat se ne omejuj!

6. Svilena obleka z japonkami. Na vsak način bi rada oblekla to kratko zapeljivo oblekico. Ampak vročina, potenje in visoke petke enostavno ne gredo skupaj in ti bodo samo uničili večer.

7. Elastika namesto zapestnice. Kupila si jo zato, da si boš lase spela v čop, ko ti bo vroče ali ko si boš čistila obraz. Na zapestju jo pustiš, ko se odpraviš na zajtrk … in v trgovino v mestu … in na vesele urice ob bazenu. Ok, zapestje ti pač krasi cel dan.

8. Majice z grafičnimi potiski. Kaj je zadnja stvar, ki jo narediš pri pakiranju? V kovček položiš še vsaj pet majic, ki jih ogromno nosiš. Saj veš, za vsak slučaj, če jih boš potrebovala za večerni sprehod ali nočni obisk sladoledarne.