Domov » Potovanja » Hoteli & Resorti » Sprosti se v Conrad Koh Samui Resort & Spa-ju

Sprosti se v Conrad Koh Samui Resort & Spa-ju

Hoteli & ResortiPotovanja
Sprosti se v Conrad Koh Samui Resort & Spa-ju
📷

Vseh 80 prostostoječih vil, ki se razprostirajo na 10-ih hektarjih tropskega pobočja, so usmerjene proti zahodu, tako da lahko gostje uživajo v slavnih sončnih zahodih v tajskem zalivu. Conrad Koh Samui ima zasebne predele za sproščanje s pogledom na morje. Poleg popolne sprostitve in vrhunske jedilnice, hotel ponuja tudi različne prostočasne aktivnosti, kot so joga na prostem, potapljanje v kristalno čisti vodi ali fitnes.

“Obkrožen z osupljivim sinje modrim morjem in blizu bujnih deževnih gozdov, se Conrad Koh Samui nahaja na tropskem otoku Koh Samui. Ta razkošni vila resort z bazenom je bil leta 2014 s strani World Luxury Hotel Awards imenovan za Global Winner of Luxury Hideaway Resort, leta 2015 pa mu je World Travel Awards podelil nagrado za Winner of Asia’s Leading Honeymoon Resort.

Pozicioniran na samotnem hribu na jugozahodni strani otoka, Conrad Koh Samui vsebuje zbirko enosobno luksuznih vil, kot tudi vile z dvo- ali trosobnimi spalnicami na ekskluzivni krilni lokaciji. Razprostira se na več kot 10-ih hektarjih in ponuja panoramski razgled na zaliv Gulf of Thailand, ki je znan po osupljivih sončnih zahodih, odročnih otokih in okoliški pokrajini z bujnimi nasadi kokosa.

Conrad Koh Samui je letos tudi prejel nagrado TripAdvisor Certificate of Excellence Award.” [Opis na uradni strani hotela]

(Slike: Conrad Koh Samui)