Razkrivamo, na katere diete in nasvete za hujšanje prisegajo zvezdnice!

Bi rada izvedela, kako zvezdnicam uspeva ohranjati vitko postavo? V nadaljevanju ti zvezdnice z A-liste razkrivajo diete in nasvete za hujšanje, na katere prisegajo že več let.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je tekom preteklih leti poskusila nešteto diet. Igralkina osebna trenerka Kathy Kaehler pa je zdaj razkrila, da se Jen trenutno drži uravnoteženega in zdravega načina prehranjevanja in veliko telovadi. Obožuje jogo in pilates in je aktivna pet do šestkrat na teden. Ni čudno, da izgleda tako dobro! Kathy je za Daily Mail tudi povedala, da ima “Jen vsaj tri obroke na dan, v najboljšem primeru pa pet manjših in polnih hranilnih snovi. Jennifer tudi vse počne v zmernih količinah. Raje bo spila en kozarček rdečega vina s kolegico i resnično uživala v tem, kot pa dve steklenici in se še nekaj dni slabo počutila.”

Gwyneth Paltrow

Gwyneth trdno verjame v razstrupljevanje telesa – je še ena od zvezdnic, ki je ustvarila svoj lasten način prehranjevanja: “2016 Goop Detox”. Lansko leto pa je za Women’s Health priznala: “Moja prehranska filozofija je, da nič ne bi smelo biti izključeno.” Precej kontradiktorno, kajti njen lasten razstrupljevalni načrt prepoveduje uživanje glutena, mlečnih izdelkov, rdečega mesa, soje, kofeina, alkohola in dodanega sladkorja. Vendar pa 44-letna zvezdnica trdi, da če se izogibaš predelanim živilom in uživaš uravnoteženo prehrano, bo to naredilo čudeže na tvojem telesu.

V pogovoru z Daily Mail je igralka povedala: “Zame so najbolj grozne stvari predelana hrana in živila, ki vsebujejo ogromno kemikalij in pesticidov. Tem se poskušam čim bolj izogibati, vendar pa obožujem pomfri in sir in martinije in še mnogo drugih stvari.”

Heidi Klum

Supermanekenka Heidi Klum že od nekdaj izgleda fantastično, vse od njenih dvajsetih pa do štiridesetih. V intervjuju za Daily Mail je priznala, da se je njen metabolizem pri 40-ih zelo spremenil. “Če več pojem, moram tudi več telovaditi. Ugotovila sem, kaj mi ustreza. Jem praktično vse, razen kruha in testenin. Bi rada jedla testenine? Seveda. Ampak se sama prisilim, da jih ne jem.”

Heidi prisega tudi na stari dobri jabolčni kis. Vsako jutro na tešče spije jedilno žlico jabolčnega kisa, da pospeši izgubljanje teže, odplakne toksine in zniža krvni tlak.

Elle McPherson

Nihče ne more zanikati, da Elle “The Body” McPherson izgleda fenomenalno pri 52-ih. Supermanekenka ohranja svojo vitko postavo z alkalno dieto – temelji na prepričanju, da ko telo prebavlja živila, ki so izjemno kisla, je bolj dovzetno za razne bolezni, ki lahko zmešajo presnovo in ostale procese v telesu. Zato uživa zgolj alkalna živila (kot so polnozrnata živila, listnata zelenjava,…) in se izogiba kavi in alkoholu, da ohranja uravnovešen pH. Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow in Jennifer Aniston naj bi bile tudi navdušene nad to dieto.

Drew Barrymore

“Mislim, da bi morali jesti zgolj manj vsakega živila. Malo manj. Nočem živeti v svetu, kjer ne moreš imeti nečesa, kar si želiš – potem si prepovedanega želiš samo še več.” Všeč so nam tvoje besede, Drew.

Helen Mirren

70-letna Helen je priznala, da je klasična uporabnica diet in je za Radio Times povedala: “Obožujem hrano, rada jem, predvsem pa rada jem v družbi. Gre za druženje in nič ni bolj opazno kot povezava med romantiko in hrano.

Torej, da bi lahko jedla hrano, ki jo ima rada, se Helen poslužuje vadbe iz 1950-ih let – Canadian Royal Air Force vadbenega plana, pri katerem intenzivno telovadi 12 minut na dan.

Sophia Loren

Čeprav so nedavne raziskave so pokazale, da ti testenine lahko pomagajo do izgube telesne teže, je po vsej verjetnosti pod vplivom svojih tradicionalnih italijanskih korenin ikonična igralka priznala, da morajo biti testenine na meniju vsak teden in da se temu še zlepa ne misli odpovedati. Leta 1971 je izdala slavno kuharsko knjigo (In the Kitchen with Love), v kateri je slavila okusno domačo italijansko kuhinjo. Vendar pa je tukaj zanka: očitno – in to prihaja iz ust Rebecce Harrington, avtorice knjige I’ll Have What She’s Having – da so porcije tako majhne, da si boš po obroku želela še veliko več kot zgolj skledo testenin. Kakorkoli, če te zasiti majhna porcija špagetov, potem je ta dieta kot nalašč zate.

Beyonce

Pevka je v preteklosti prisegala na limonado s kajenskim poprom, zdaj pa se drži precej bolj zdravega prehranjevalnega režima. Vsake toliko časa se Beyonce odloči za razstrupljevanje telesa od vseh živalskih maščob in začasno uživa zgolj vegansko hrano. Očitno ji zelo ustreza!

Kate Hudson

Kate prisega na izbor jedi, kot so riž, fižol, leča, zelena solata, ribe z nizko vsebnostjo živega srebra, nekatere oreščke, borovnice in maline ter vse vrste zelenjavnih jedi.

Kim Cattrall

“Imam kavbojke, ki se mi odlično prilegajo in so najbolj udobne, ko imam ravno pravšnjo težo. Ko se mi zdi, da sem se malo zredila ali sem se malo prevečkrat pregrešila, si oblečem te kavbojke. Če si moram v leže zapeti zadrgo, potem vem, da se moram držati nazaj pri sladicah in kruhu in povečati kardio.”