8-točkovni sistem bo spremenil način, kako se oblačiš

Modni vplivneži poskrbijo, da sestavljanje modnega videza vedno izgleda preprosto, ampak za povprečnega človeka je stiliranje do popolnosti lahko težavno. Če si kot večina ljudi, imaš morda težave z iskanjem zdravega ravnovesja med ustvarjanjem pustega videza in tistega, ki je pretiran. In če upoštevaš svoje osebne preference, ne glede na to, ali se bolj nagibaš k minimalističnim ali maksimalističnim stajlingom, je še posebej težko sestaviti videz, ki je ravno pravšnji. No, vse do zdaj – nov trik s TikToka naj bi imel odgovor.

Osemtočkovni sistem ti daje zanesljivo ogrodje, na katerem lahko gradiš svoje modne videze. Osnovna ideja je, da vsak del tvojega stajlinga prejme eno ali več točk. Cilj je, da z oblačili in dodatki dosežeš med šest in osem točkami, s čimer zagotoviš, da stajling ne bo dolgočasen, hkrati pa tudi ne pretiran.

Osemtočkovni sistem je podrobno predstavljen v videoposnetku TikTok modne gurujke Marisse Fair. Kot pojasnjuje, ima vsak kos oblačila in vsak dodatek, vključno s čevlji in nakitom, svojo točkovno vrednost. Vsakemu zgornjemu delu, spodnjemu delu, kosu nakita, paru čevljev, nogavicam, pasu, klobuku in dodatku za lase je dodelila eno točko. Medtem pa obleke, vzorci in plašči dobijo dve točki. Po tem sistemu ustvari stajling, ki ima vrednost med šest in osem točk, da na koncu dobi videz, ki ima dovolj zanimivih elementov, ne da bi bil pretiran.

@marissafair This beginner’s style tip will help you achieve all of those aesthetic fall outfits you’ve been eyeing on pinterest! Stay on my page for fashion inspo, cozy fall outfits, and allllll the style and closet tips! #cozyfalloutfits #beginnersstyleguide #styletips #buildinganoutfit #fashioninspo #findyourstyle #fallblazeroutfits #millenialsoftiktok #fallfits ♬ Pink Champagne – Abby Roberts

V videoposnetku Marissa prikaže, kako z upoštevanjem trika spremeni svoj osnovni videz, sestavljen iz kavbojk, majice in superg v nekaj, kar se zdi veliko bolj dodelano, saj k videzu doda še karirasti blazer, ogrlico in torbico.

Preberi si tudi:
UAU! Brez dvoma najboljši način zavezovanja jutranje halje ali kopalnega plašča

UAU! Brez dvoma najboljši način zavezovanja jutranje halje ali kopalnega plašča

Za bolj ženstven videz! Ko že misliš, da definitivno ne more obstajati boljši način zavezovanja pasu na jutranji halji ali kopalnem plašču, se kot strela z jasnega pojavi…