fbpx

Srečno novo leto! Pripravite se na najpomembnejšo noč v letu s FOREOM

Sijte in bleščite: začnite novo leto s spektakularno švedsko lepotno rutino s podpisom FOREO!

Penina, lesketajoče se zvezde in … dotik razkošne čarovnije! Ni boljšega kot posloviti se od starega leta in pričakati novo v polnem sijaju!  

FOREO, švedski lepotno-tehnološki velikan, ima popolno rešitev za bleščečo in sijočo kožo, pripravljeno na najbolj vznemirljivo noč v letu: preprosta in popolna švedska lepotna rutina, ki bo vam – ali komu drugemu – podarila obraz zvezde!

Prvi korak popolne lepotne rutine za vaš obraz in vrat je pravilno čiščenje. Pripravite se na najbolj veselo noč v letu in razvajajte svojo kožo z ikonično napravo za čiščenje in masažo obraza FOREO LUNA 4.

FOREO LUNA 4 - Modna.si
FOREO LUNA 4

Prepustite se nežnim pulzacijam T-sonic te preproste, intuitivne, hkrati pa hipertehnološke naprave za globinsko čiščenje obraza. FOREO LUNA 4 odstrani do 99,5 % nečistoč, odmrlih celic, bakterij in odvečnega sebuma. Poleg tega nežni valovi na zadnji strani naprave zagotavljajo razkošno revitalizirajočo in tonizirajočo masažo.

Zbogom, sivina, in dobrodošel, sijaj! Za darilo, ki bo zasijalo s svojo svetlobo za vas ali tistega, ki ga imate najraje!

Nadaljujte svojo švedsko lepotno rutino za praznovanje novega leta z najnovejšim FOREO BEAR 2, revolucionarno napravo s 4 vrstami mikrotoka za obrazno gimnastiko in neinvazivni lifting iz udobja lastnega doma.

FOREO BEAR 2 - Modna.si
FOREO BEAR 2

Podarite ali prejmite super koncentrat vitalnosti, tonusa in sijaja zahvaljujoč tej majhni zmogljivi vrhunski napravi, ki bo oblikovala linije vašega obraza za razkošno in elegantno noč praznovanja.

Preizkusite FOREO BEAR 2; na primer, preprosto ga prilagodite prek aplikacije FOREO For You, pulzacije T-Sonic nastavite v limfnodrenažni način delovanja, mikrotokove pa v način delovanja »Contour cardio«: za popoln, toniran in oblikovan obraz vso noč 31. decembra in dlje!

Naslednji korak? Globinska navlaženost! Nič ni boljšega za razkazovanje sproščenega in zdravega obraza med praznovanjem novega leta kot izjemno hranljiv in vlažilen tretmá za obraz, ki bo vašo kožo naredil polnejšo.

Rešitev, ki jo boste podarili drugim ali celo sebi, je FOREO UFO 3, nova pametna naprava za izboljšanje delovanja in povečanje prednosti mask za obraz UFO. Ta razkošni SPA tretmá na domu zagotavlja profesionalne in klinično preizkušene rezultate ter poveča stopnjo navlaženosti kože za kar +126 % v samo dveh tretmajih.

FOREO UFO 3 - Modna.si
FOREO UFO 3

Za pomlajen, napet in izjemno sijoč videz, tako za novoletno noč kot vsak dan po tem!

Zadnji dotik prave elegance za zaključek leta v stilu? Privoščite si razkošni FAQ 202 iz FAQ Swiss, nove blagovne znamke družine FOREO.

FAQ 202 iz FAQ Swiss - Modna.si
FAQ 202 iz FAQ Swiss

Ta maska za obraz iz zelo mehkega silikona je izjemno enostavna za uporabo, a zelo napredna v svoji tehnologiji in končnih rezultatih. Njena LED-svetloba s polnim spektrom, vključno z NIR (Near Infra Red) LED-svetlobo, v kombinaciji s kar 600 integriranimi svetlobnimi reprodukcijami poskrbi, da je ta lepotno-tehnološki čudež najnaprednejša rešitev v smislu tretmaja proti staranju in revitalizacije polti.

Uživajte v svojem tretmaju s FAQ 202, preden greste ven v svojo noč praznovanja … ali ko pridete domov! Pokazali boste najbolj osvežen in pomlajen obraz do zdaj.

🥂 FOREO VAM ŽELI VESELE PRAZNIKE! 🥂

Lepotno-tehnološke naprave FOREO najdete na naši uradni spletni strani foreo.com ali pri naših partnerjih: Nama.si, Douglas.si