Domov » Lepota & zdravje » 9 trendov manikur, ki jih moraš poskusiti še preden se konča leto 2018

9 trendov manikur, ki jih moraš poskusiti še preden se konča leto 2018

Lepota & zdravjeLičenje
9 trendov manikur, ki jih moraš poskusiti še preden se konča leto 2018
📷 Profimedia

Leto 2018 se počasi približuje koncu, kar pomeni, da imaš le še slab mesec časa, da poskusiš nekaj najbolj kulskih trendov manikur. Zvezdniški manikerki Kim Truong in Naomi Yasuda sta zate izbrali nekaj najboljših, da boš letošnje leto zaključila na najbolj stajliš način.

Kim je že leta priljubljena pri članicah družine Kardashian, saj je nohte med drugim ureja že Kim, Khloe in Kylie. Naomi pa je kreativna umetnica, ki se je domislila nekaj najbolj ikoničnih manikur, ki jih je nosila pevka Madonna.

V nadaljevanju izveš, kakšne manikure bi morala še letos poskusiti.

Temni odtenki

Temnejši odtenki, kakršna je kobaltno modra ali bordo rdeča so popolni za hladnejše mesece. “So prefinjeni in pristajajo vsem oblikam in dolžinam nohtov,” pojasnjuje Kim.

Minimalizem

Manj je več. “Poigraj se s preprostimi okraski, samolepilnimi trakovi za nohte in negativnimi prostori za subtilno umetnost, ki je modno napredna,” svetuje Kim.

Vse oči na tebi

Če nimaš mirne roke umetnika, so samolepilne nalepke vedno odlična možnost.

Bleščice in glamur

“Ni boljšega časa od novoletne zabave, da svoje nohte prekriješ s samimi bleščicami,” pravi Kim. V kolikor pa nohti, ki spominjajo na disko kroglo niso najbolj po tvojem okusu, se lahko vedno odločiš za bolj subtilen šimer v klasični zlati ali srebrni barvi.

Bleščeče konice

Če ne maraš bleščic po celih nohtih, obarvaj z njimi le konice. Za malo bolj poseben in dodelan videz pa na eni strani nohta bleščice nanesi še malo nižje po nohtu.

Kožna

Lepi kožni nohti ne bodo šli nikoli iz mode. Kim predlaga, da izbiraš bež in roza odtenki, ki po njeno izgledajo najbolj “ženstveno in klasično”.

Neobičajni nevtrali

Nohte obarvaj v kožno barvo, v bližini obnohtne kožice pa z zlatim lakom naredi minimalistične pikice.

Kožni kristali

Podobno prejšnji manikuri, le da pri tej namesto pikic prilepiš kristalčke.

Zlata folija

Potrebuješ le majhen košček folije in prozoren lak in tvoja manikura (če temu sploh lahko tako rečemo) izgleda ekstra fancy!