fbpx

ALEJA praznovanje 3. rojstnega dne zaključila s koncertom Nine Pušlar, Vlada Kreslina, Nipketa

Skoraj tritedensko praznovanje za tretji rojstni dan ALEJE se je zaključilo velikim brezplačnim »open air« koncertom Nine Pušlar, Vlada Kreslina z Malimi bogovi ter Nipketom in njegovim bandom The Nipples. Izjemni slovenski glasbeni izvajalci so s svojimi nastopi poskrbeli za sproščeno in nepozabno vzdušje, ki je privabilo več kot 5000 obiskovalcev različnih generacij. »Našim obiskovalcem smo se želeli zahvaliti, ne samo z velikim brezplačnim koncertom, ampak tudi s pestrim tritedenskim rojstnodnevnim dogajanjem, ki je zajemalo številne otroške aktivacije, popuste naših partnerjev, različne koncerte in delavnice ter nagradno igro. Veseli smo velikega obiska vseh generacij,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Toni Pugelj je še izpostavil, da je ALEJA edinstveno nakupovalno središče v Sloveniji, saj na enem mestu združuje veliko več kot le nakupovanje. »Maj je poleg rojstnodnevnega praznovanja za ALEJO tudi zmagovalni, saj je prejela ‘oskarja’ med evropskimi nakupovalnimi središči. To je prvo tako priznanje v Sloveniji, ki je bilo podeljeno s strani Evropskega združenja nakupovalnih središč – European Council of Shopping Places (ECSP). V svoji konkurenci je premagala nakupovalna središča iz Nemčije in Srbije ter zmagala kot najboljše evropsko nakupovalno središče v svoji kategoriji in s tem utrdila svoj status. Izjemno smo ponosni, da je žirija prepoznala naš trud,« veselja ni skrival Pugelj.

Toni Pugelj - Modna.si
Toni Pugelj (Foto: Žiga Pele)

Sicer pa so tretji rojstni dan zaznamovali še z interaktivno glasbeno predstavo Repki z raperjem Trkajem, ki je občinstvo navdušila s svojim energičnim nastopom. Najmlajši obiskovalci so se mu pridružili tudi na odru ter v ritmu in plesu doživeli nepozaben del glasbenega dogajanja na odrih ALEJE.

Trkaj - Modna.si
ALEJA je 3. rojstni dan praznovala s pestrim dogajanjem (Foto: Žiga Intihar)

Obiskovalci so se zabavali tudi z LEJ-3 Fotoloopom, maskoto Happy z njegovimi prijatelji, karikaturistom Borisom in čarodejem Tonijem. S svojo igrivostjo, pozitivno energijo in simpatičnostjo so ustvarili zabavno vzdušje in prijetne spomine.

V rojstnodnevni nagradni igri so podelili tudi nagrade, kot so električni skiro, ki ga je podaril Big Bang, vikend vožnjo z avtomobilom Volkswagen ID Buzz za celotno družino, ki jo je omogočil ID Hub ter darilne bone Desetak v višini 300 evrov. Ob praznovanju tretjega rojstnega dne je ALEJA za svoje obiskovalce pripravila številne privlačne popuste in ugodnosti trgovin in lokalov.

(Avtorji fotografij so Ana Levačič, Žiga Pele, Žiga Intihar in Janez Štrukelj)