Domov » VIP » Ali Kardashianke svojo resničnostno serijo snemajo le še zaradi denarja?

Ali Kardashianke svojo resničnostno serijo snemajo le še zaradi denarja?

VIP
Ali Kardashianke svojo resničnostno serijo snemajo le še zaradi denarja?
📷 Kim Kardashian / Instagram

Seriji Keeping Up with the Kardashians je morda potekel rok trajanja. Oboževalci so ob ogledu novih epizod znova in znova razočarani in zdi se, da večina med njimi serijo gleda le še zato, da se lahko potem na spletu pritožujejo nad njo.

In zakaj Kardashian-Jennerke po vseh teh letih še vedno snemajo serijo? Vse so multimilijonarke, tako da ne potrebujejo tega denarja. Ali pač?

Nekateri oboževalci so prepričani, da tudi njihovo ogromno bogastvo morda ni dovolj, da bi sledile svojemu življenjskemu slogu. Tistemu novemu razkošnemu življenjskemu slogu, ki zdaj oboževalce odvrača od serije.

Oboževalcem se zdi, da se ne morejo več poistovetiti s serijo
Čeprav so bila dekleta premožna tudi na začetku snemanja serije, pa niso bila tako zelo bogata, poleg tega pa svojega bogastva tudi niso tako zelo razkazovala. Oboževalcem serije le-ta ni več tako zanimiva prav zaradi tega, ker se s sestrami ne morejo več poistovetiti, saj so po bogastvu in življenjskem slogu tako daleč od povprečja.

Kardashian-Jenner sestre brez dvoma imajo denar
…in zaradi tega denarja je večina med njimi tudi razvajena in si niti ne predstavljajo, da bi določene, povsem običajne stvari, kot je kuhanje kave ali praženje žemlje, delale same.

Čeprav imajo vse po več deset milijonov dolarjev premoženja, pa to po mnenju njihovih oboževalcev ni dovolj za vzdrževanje takšnega razkošnega življenja, zaradi česar še vedno snemajo serijo.

V premoženje se ne šteje le denar na bančnem računu, ampak nepremičnine, naložbe v delnice in vse ostale nelikvidne oblike denarja. Sestre pa imajo veliko dragih želja in tudi stroškov, zaradi česar potrebujejo denar na roke za avte, oblačila, potovanja in vse asistente. Imajo veliko pomoči zase in za svoje otroke, kar pa stane in plačati je treba z denarjem.