Ali tudi noseča Ciara pričakuje dvojčka?

Je v trebuhu eden ali sta dva?

Zvesti oboževalci Ciare so prepričani, da pevka z možem Russell-om Wilson-om pričakuje dvojčka. Zakaj? Poleg izjemno velikega nosečniškega trebuščka, ki je zelo podobne velikosti kot od pevke Beyonce, pa tudi neizmerno hitro raste, saj je iz minute v minuto večji. In ne samo to, Ciarini feni so prepričani, da 31-letnica sama daje prikrite namige o nosečnosti z dvojčkoma.

Truly A Balancing Game In These #Gucci Stacks & This Big Belly! ☺️

A post shared by Ciara (@ciara) on


Ciara je pred nekaj meseci v živo predvajala video na Facebooku in svojim sledilcem razkrila, da pričakuje dva dojenčka, vendar se je hitro popravila, da ni dobesedno tako, kot se zdi.

“Moj naslednji album bo moj drugi dojenček,” je dodala. “Tako da imamo kar dva dojenčka na poti!”

Vendar pa njenih oboževalcev s to izjavo ni ravno prepričala, saj so tisti z ostrim očesom na Instagramu opazili “slovnični napaki” v opisu fotografije, na kateri so otroške superge. To naj bi po njihovem mnenju potrdilo sume, da pevka resnično pričakuje dvojčka.


“Kako Ljubke So Te?!?!…. Prvi Par Najinih Malčkov, Ki Jih Je Zasnoval Njun Očka,” je zapisala Ciara, njene oboževalce pa sta zmotili besedi “najinih” in “njun”, ki namerno (ali nenamerno) nakazujeta na dvojčka.

Imata pa Ciara in Russell dejansko precej možnosti za dvojčka, saj ima Russel brata dvojčka, kar daje njenim oboževalcem še dodatno upanje, da v Ciarinem trebuhu bijeta dva srca. Pa res? Pravi odgovor bo očitno prinesel čas…